Osallistu mielenilmaukseen Jumalan Sanan vapauden puolesta! Sunnuntaina 20.6.2021 klo 14 paikkana eduskuntalon edusta, Helsinki. Lisää tietoa videolla.

jumalansananvapaus

Vetoomus kaikille kristityille! 🙏🇫🇮
Tule eduskuntatalon edustalle ensi sunnuntaina 20.6 klo 14

Jumalan sanan vapaus -Mielenilmaus eduskuntatalon edessä. Kokous rajoitteet ovat poistuneet ja eivät rajoita mielenilmausta, tule rohkeasti mukaan, tila on iso joten voit pitää hyvää etäisyyttä toisiin halutessasi! Tämä asia on erittäin tärkeä! Meidän tulee seisoa Jumalan Sanan vapauden puolesta ja osoittaa tukea myöskin Päivi Räsäselle!

jumalansananvapaus

Kontula 🇫🇮☺️🙏
On ilo olla Kadulla Metrokappelin kanssa. Evankeliumissa on Jumalan voima pelastukseen. Tätä sanomaa olemme kertomassa Kontulassa ja tässä on ollut hyviä kohtaamisia, monien sydämet ovat auki evankeliumille. Jeesus ei tullut tuomitsemaan maailmaa, vaan pelastamaan maailmaa! 🇫🇮☺️🙏

Espoon helluntaiseurakunta 20.6.2021 klo 11 Jumalanpalvelus. Puhe Arto Boa.
Huom! Kokousrajoitukset on purettu!
Tervetuloa mukaan kokoukseen.☺️🙏🙌

Os. Luomanportti 8, 02200 Espoo

Porvoo 🇫🇮☀️🙏
On ilo olla Porvoon vanhassa kaupungissa kertomassa maailman parasta sanomaa evankeliumia! Ollaan laulettu ja todistettu Jeesuksesta. Ihmisiä on liikenteessä ja on kiitollinen mieli, että voimme kertoa heille toivon sanomaa.

Kello 18 kokous Missiokyrkan. Tervetuloa mukaan kokousrajoitteet ovat poistuneet.

Joh 3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

Porvoo ☀️🇫🇮🙏
Terveisiä Porvoon vanhasta kaupungista, täällä ihmiset ovat liikkeellä! Ja tänäänkin evankeliumissa on Jumalan voima! ☺️🇫🇮🔥🙏✝️

Hämeenlinna lauantaina 19.6.2021
Menemme n. Klo 11.00 Hämeenlinnan keskustaan pitämään katukokousta ja evankelioimaan. Laulamme hengellisiä lauluja ja annamme kirjallisuutta. Tule Mukaan kohtaamaan ihmisiä.

Klo 18 Gospel First -kokous Hämeensuojassa.

Huom! Kokousrajoitteita ei ole!

Tervetuloa mukaan! ☺️🙏

Os. Palokunnankatu 12, 13100 Hämeenlinna

Toritapahtuma, Kontula perjantai 18.6.2021 klo 17
Meillä on tarjolla Evankeliumia, hengellisiä lauluja, kahvia ja tarjottavaa Kontulan ostarilla yhdessä Metrokappelin kanssa. Tulkaa mukaan evankelioimaan! ☺️☀️🙏🇫🇮

Mar 16:15 Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.

Gospel First -Porvoo☀️🇫🇮🙏
Torstaina 17.6.2021 Klo 15 eteenpäin evankeliointia Porvoon torilla, tule mukaan evankelioimaan!

Klo 18 Taivas on auki -ilta, Arto Boa ja Orvo Berg. Paikka, Missiokyrkan (Rauhankatu 37, Porvoo)

Tervetuloa mukaan! ☺️🇫🇮☀️🙌✝️🙏