Kouvola su 6.12.2020 klo 17☺️🇫🇮
Arto Boa, Ylistyksenvuori -seurakunta.
Tervetuloa! ☀️☺️🙏

Kivimiehenkatu 5, 45100 Kouvola

(Lisätietoa toimintatavoista vallitsevassa tilanteessa: www.ylistyksenvuori.fi)

Sosiaalinen media mahdollistaa evankeliumin julistamista. 🖥✝️☺️🙏
Gospel First -työssä sydämellämme on etsiä keinoja ja strategisia paikkoja, joissa julistaa evankeliumia. Jukka ja Minna Karhunen ovat auttaneet netin kautta julistettavien etäkokouksien mahdollisuuksien kokeilussa Pakistaniin.

Tänään Minna julisti etänä Suomesta Pakistaniin evankeliumia ja useita tuli uskoon! 20v. Paikallinen evankelista joka on ollut meihin yhteydessä on innokkaasti järjestänyt ihmisiä kokouksiin. Tekniikan kautta on mahdollisuuksia julistaa ja opettaa ihmisiä ympäri maailmaa. On hyvä hyödyntää tämä lähetystyön mahdollisuus. Jos sinulla on sydämellä tällainen työmuoto ja jos vaikka haluaisit olla mukana tällaisessa työssä, voit ottaa yhteyttä:

info@g1international.fi

JOULULAHJAT 🎄✝️🎁
Lentomme tulee lähtemään 20 Joulukuuta Tansaniaan. Olemme tekemässä 100kpl Gospel First -joululahjoja, jotka annamme orvoille, vähäosaisille ja muslimi lapsille missio -matkan yhteydessä evankelioivaksi joululahjaksi.

Teemme pienen ”koulu penaali” lahjan, eli keräämme pussukan, jota voi käyttää penaalina, täyteen elämässä tärkeitä asioita:

 • hammasharja
 • Hammastahna
 • Kyniä
 • Kouluvihko
 • Hengellistä luettavaa
 • Karkkia
 • Hygienia tarvikkeita
 • Värikynät
 • Tarroja
 • Saippua
 • Shampoo yms.

Lisäksi, viemme lasten vaatteita ja kenkiä. (Voimme viedä tiimin kanssa tavaroita/lahjoja max 92kg)

Jos sinulla on esim. vanha älypuhelin tai kannettava tietokone, voit lahjoittaa sen tarpeeseen, annamme sen tarvitsevalle pastorille / seurakunnalle, Jumalan valtakunnan käyttöön.

Jos haluat osallistua ja mahdollistaa lasten lahjoja, niin voit tukea pienkeräyksen kautta rahallisesti. (Laita tilisiirron viestiksi: “TANSANIAN LAPSET”, niin voimme kohdistaa lahjasi)

Jos sinulla taas on jotakin sopivaa lahjoitettavaa Tansanian lapsille, otamme ilolla sitä vastaan. Arto Boa 0445538651 / Serena Boa 0414342581

Tansanian kristitty presitentti Magufuli on poistanut kokooontumis -rajoitukset ja tämä mahdollistaa tapahtumien järjestämisen Tansaniassa.

Tulemme Julistamaan evankeliumia alueilla, jossa 70% väestöstä on muslimeja. Missio järjestelyt ovat jo käynnissä, tarvitsemme apua ja jos haluat auttaa meitä viemään evankeliumia Tansaniaan, olemme kiitollisia. Pienikin apu auttaa meitä tavoittamaan kadotettuja.

Olemme parhaillaan etsimässä teknistä ratkaisua, lava rakennetta, äänentoistoa, generaattoria yms. Missio -julistus tapahtumaan. Ja arvioidut kulut ovat nousseet. Haluaisimme vuokrata tämän postauksen alalaidassa olevan 10×6 metrin lavan, nostettavilla kaiutin -elementeillä.

Rakentamissamme missiossa olemme pystyneet keskimääräisesti noin 1-2€ hintaan tavoittamaan yhden ihmisen evankeliumin julistuksella. Eli innostuneesti voitaisiin teoreettisella tasolla ajatella: jo 1-2€ lahjoitus auttaa tavoittaamaan yhden ihmisen evankeliumilla! Kaikki apu budjettiimme lisää ihmismäärää. Esim. Kun pystymme vuokraamaan kuorma-auton äänentoistolaitteita, saisimme ennakko tiedotuksen kautta kutsuttua lisää muslimeja tapahtumaan.

Kiitos, kun muistat rukouksin ja kiitos jos autat tukemalla. ❤️

Gospel First ry Pienkeräys
Keräysnumero: RA/2020/1211
Keräyksen kesto: 8.01.2021 saakka
Keräystili: FI23 5542 2320 4252 00

Mobilepay 61466

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi evankelioimme, rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Ettekö sano: ’Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

We organize a mission to Dar Es Salaam, Tanzania, by December 2020. Tanzanian Christian President Magufuli has take off all Corona-restrictions and this policy will allow events to be held in Tanzania. Our goal is to proclaim the gospel to Muslims. We proclaim the gospel in areas where 70% of the population is Muslim. Mission arrangements are already underway. If you want to help and to pray for us to take the gospel to Tanzania, we are grateful.

The Gospel First is a Christian missionary organization that puts work into action to fulfill the great commission. In the Gospel of Mark, in chapter 16 Jesus says, “Go into all the world, and preach the gospel to all creatures”. The mode of action given by Jesus is simple, go and proclaim. This is the core of God’s missionary model, and this commandment is still valid today. The focus of today’s missionary work has become increasingly project-oriented and development-oriented. There is a great need for mission work that is based on the gospel proclamation. There are more people on our planet than ever and most of them are under 30 years of age, for these people the Gospel is not good news if they never hear it. That’s why there is a need for action! In recent years, we have organized missions that combine evangelism and proclamation, and this have work out amazingly and this is what we want to do! We understand from the Bible that God has a mission to take the Gospel into all the world. How does this work? This is accomplished by going and proclaiming the Gospel. The mission statement given by Jesus is: “Go into all the world and preach the gospel to all creatures” (Mark.16: 15) This is the core work that we want to do with the “Gospel First” -organization. Now is great harvest time!

Do you not say, “There are yet four months, then comes the harvest”? Look, I tell you, lift up your eyes, and see that the fields are white for harvest. (Joh. 4:35)

Järjestämme Tansanian pääkaupunkiin, Dar Es Salamiin Gospel First -mission 20.12.2020-6.1.2021

Lyhyesti tuoreita uutisia:
Kiitos Jumalalle pastoreista, jotka haluavat innokkaasti löytää keinoja julistaa yhdessä evankeliumia!

Tekniikka on järjestymässä. (Lava, äänentoisto yms.) tämä on tärkeä osa kokonaisuutta. Kiitos Jumalalle kaikesta!

Ennen missio -tapahtumaa järjestämme 200 pastorille konferenssin. 👍

Ennen missio -tapahtumaa järjestämme myös 200 naiselle konferenssin. 👍

Tapahtuma tiedotusta hoidetaan kovaäänisten kanssa eri alueilla, kutsuen ihmisiä missio -julistus tapahtumaan. Julisteiden, kutsujen ja median kautta myös kutsumme ihmisiä tapahtumaan, koska jos he eivät tiedä, kuinka he voivat tulla? Tämä on tärkeä osa kokonaisuutta. Rukoillaan, että kaikki tämä työ onnistuisi!

On suuri siunaus, että missioon on muodostumassa Tansanialainen yhteiskristillinen kuoro.

Pää -Mission ympärillä pidämme missio -herätyskokouksia eri puolella Dar Es Salamia.

Rukoillaan, että moni saisi pelastua!
Kiitämme kaikkia, ketkä olette auttaneet! Jos haluat antaa evankeliumia lahjaksi Tansaniaan, se on mahdollista pienkeräyksen kautta:

Gospel First ry Pienkeräys
Keräysnumero: RA/2020/1211
Keräyksen kesto: 8.01.2021 saakka
Keräystili: FI23 5542 2320 4252 00

Mobilepay 61466

Sonin helluntaiseurakunta Su 15.11 klo 11
Lähetyssunnuntai, Esa ja Maria Hietanen. Arto Boa. Pyhäkoulu

Pastori Esa Hietanen pyysi, että voisinko saarnata huomenna, samalla kun olen käymässä täällä Soinissa. On mukava, että voidaan huomenna yhdessä etsiä lähetysnäkyä. Rukoillaan kaiken lähetystyön puolesta, erityisesti Jani-Matti & Sofia Korpelan Thaimaan lähetystyön puolesta. Tervetuloa mukaan! 🙏🇫🇮

Espoon keskus ☀️🙏
Evankeliointia Espoon Helluntaiseurakunnan kanssa. On aina ilo kertoa ilosanomaa. Laulut on kauniita ja kahvia ja hengellistä luettavaa on kaikille tarjolla. Evankeliumi on maailman paras sanoma! ☺️🙌🙏🔥✝️❤️

Oli piristävää nähdä tänään hieno evankelista, Niki Manninen. 🇫🇮☀️☺️🙏Käveltiin Rautatientorin läpi ja matkalla tuli vastaan kavereita, joilla elämä oli solmussa. Pysähdyttiin juttelemaan, että Jeesus pystyy auttamaan. Santtu niminen kaveri oli täysin kyllästynyt päihdekierteeseen ja rukoiltiin hänen kanssa vapautta päihde -riippuvuuteen. Muistetaan häntä rukouksin.

Oli niin siunattua kun pystyi antamaan hänelle heti jotain konkreettista. Annoin Elävä Toivo ry:n esitteen ja kerroin, että Haminassa on mahdollisuus päästä ilmaiseen päihdekuntoutukseen. Simo Berlin tekee hyvää, kristillistä päihdehoito -työtä Haminassa. On upeaa, että on ihmisiä niinkuin Simo, jotka auttavat päihdekäyttäjiä Jumalan luokse ja vapauteen. Hienoa on myös se, että raha ei ole este avunsaannille.

Jos sinulla tulee vastaan ihmisiä, jotka etsivät apua päihdeongelmiin, niin ota tästä postauksesta puhelin numerot talteen ja ohjaa avuntarvitsijoita eteenpäin.

KRISTILLINEN PÄIHDEKUNTOUTUSKESKUS
ELÄVÄ TOIVO RY

Mannerheimintie 12, Hamina

Simo Berlin
0405598446

Veli-Jussi Nieminen
0456252065

Kiitos Jumalalle! ☺️🙌🙏
Olipa upea viikonloppu kun sai vierailla ja tutustua hienoihin seurakuntiin ja Jumalan palvelijoihin. Lauantai oli hieno päivä kun Kotkan Soihtu -seurakunnassa kaksi nuorta miestä antoi elämänsä Jeesukselle. Wow 🤩🙌🙏
Pastori Hannu siunasi heitä taivastielle, mikä ilo! 
Oli koskettavaa vierailla Suomen vanhimmassa helluntaiseurakunnassa Karhulassa, juuri tänä vuonna on 100v. Juhlavuosi! Hienoa Karhula!
Haminan Elävä Toivo -seurakunta tekee todella hyvää Jumalan valtakunnan työtä ja auttaa päihde -maailmasta ihmisiä taivastielle! Hyvää työtä Simo! 🙏🇫🇮

Espoon keskus evsnkeliointia🇫🇮
Toivoa toivottomille – Espoon helluntaiseurakunta! 🙏🙌☺️

Jer 29:11 Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.

WhatsApp WhatsApp us