Kirkkonummi 27.9 klo 16☀️🇫🇮🙏
Toivonilta, Arto ja Serena Boa.
YWAM -Helsinki. Bändi.

Menemme klo 13.30 evankelioimaan Kirkkonummen keskustaan, yhdessä Niki Mannisen vetämän YWAM -Helsinki porukan kanssa.

Klo 16 kokous Kirkkonummen helluntaiseurakunnassa, toivon torilla.
Os. Kirkkotori 2, 02400 Kirkkonummi

Tervetuloa mukaan evankelioimaan ja toivon ilta -kokoukseen!

Järj. Kirkkonummen helluntaiseurakunta &
Gospel First ry & YWAM -Helsinki

Kotka, Soihtukirkko 26.9 klo 18.30☀️🇫🇮🙏
Arto ja Serena Boa, musiikissa Ilpo Salo ja Carlo Polo. Jumalan Sanaa, todistuksia, rukousta & ylistystä. Iloa, rauhaa, vapautta Pyhässä Hengessä. ELÄMÄÄ! Iltapalaa & yhteyttä. Loppuillasta jaossa elintarvikkeita.

Tervetuloa mukaan! ☺️

Os. Mäkeläntie 2,
48300 Kotka

Porvoo torstaina 24.9 klo 18🇫🇮☀️🙏
Taivas on auki-ilta, Arto ja Serena Boa.
Tilaisuudessa ylistystä ja esirukouspalvelu.
Tervetuloa mukaan!

Missiokyrkan
Os. Rauhankatu 37, Porvoo

Järj. Taivas on auki ry & Gospel First ry

Olipa upea päivä Piritorilla! ☀️
Aurinko paistoi ja porukkaa oli paljon liikenteessä. Evankeliumin ilosanomalle oli kysyntää! Monia hyviä kohtaamisia, rukousta ja kahvia. Kiitos YWAM -Helsinki, oli hienoa tehdä yhteistyötä lähetyskäskyn toteuttamiseksi. ☺️🇫🇮💯🙏

”Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.
Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.
Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita.
Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”
(Apt. 2:17-21)

Tule mukaan, jos pääset.
Evankeliointia Piritorilla klo 15 eteenpäin. 
Musiikkia, kahvia ja todistuksia.

Järj. YWAM ja Gospel First.

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:13-15)

Hyvinkää - operation prayer

Hyvinkää - operation prayer 💯🙏🇫🇮☺️
We had wonderful time at Glory Realm BC Hyvinkaa!
Mat 6:5 “And when you pray, you must not be like the hypocrites. For they love to stand and pray in the synagogues and at the street corners, that they may be seen by others. Truly, I say to you, they have received their reward.
Mat 6:6 But when you pray, go into your room and shut the door and pray to your Father who is in secret. And your Father who sees in secret will reward you.

12.9.2020 Porvoo💫 -Kyse on iankaikkisuudesta❓
Miika Kalliorinne

Jeesus sanoi:
”Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos joku pitää minun sanani, hän ei ikinä näe kuolemaa.” (Joh.8:51)

Evankeliointia Porvoossa🇫🇮☺️🙏
Evankeliumissa on Jumalan voima pelastukseen. Ilosanoma on sanoma, eli se pitää kommunikoida. Ilosanoma ei ole ilosanoma, niille jotka eivät ole kuulleet sitä? Ja kuinka he voivat kuulla, jos kukaan ei mene ja kerro? Siksi meidän tulee mennä ja kertoa ilosanomaa ihmisille. ☺️💯🇫🇮🙏

Jeesus sanoi, että menkää ja julistakaa. Kun teemme sitä olemme osa Jumalan rakkauden missiota. Evankeliumi on parasta mitä voimme kärsivälle maailmalle tarjota. Kyse on pelastuksesta, helvetistä ja taivaasta.

Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Joh 3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
Joh 3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
Joh 3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.

Porvoon tori🇫🇮🙏
Evankeliointia✝️🇫🇮❤️
Evankeliumissa on Jumalan voima pelastukseen! On aina ilo kertoa tästä sanomasta, ilosanomasta.