Kategoria: NEWS/UUTISIA

Gospel First – evankeliumi ensin -rukousilta.☀️
Tiistaina 20.7.2020 klo 18
Paikka: Kaivo -kohtaamispaikka.
(150m Matinkylän metroasemalta)

Osoite: Kala-Matti 3, 02230 ESPOO
HUOM! LÄHIMMÄT PARKKIPAIKAT Iso-Omenan parkkihalli. Ilmainen pysäköinti kaksi tuntia

Tervetuloa mukaan kaikki, jotka haluatte viedä evankeliumia eteenpäin kanssamme. Rukoillaan erityisesti heinäkuun lopussa tulevan Tansania -mission puolesta ja siunataan matkalle lähtijöitä.

Tervetuloa!⭐️🤝🙏

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Kiitos!☺️ 🙏
Hei sinä, joka olet tukenut työtämme,
haluaisin lähettää sinulle kirjan kiitokseksi, kuka vain sellaisen haluaa, mutta kaikilla, ketkä ovat auttaneet meitä, ei ole ollut yhteystietoja saatavilla, niin en ole pystynyt kiittämään henkilökohtaisesti kaikkia.

Kiitos jokaiselle, on rohkaisevaa, että on ihmisiä joille evankeliumin eteenpäin meneminen ja lähetyskäskyn toteuttaminen on tärkeää. Kiitos kun olette auttaneet meitä julistamaan evankeliumia!

Jumala siunatkoon teitä, jokaista auttajaa, koska, vaikka evankeliumi on ilmaista, sen vieminen aiheuttaa kuluja. Siihen olemme apua tarvinneet.

On suuri asia, että saamme yhdessä iloita kun sieluja pelastuu näin aikakausien lopussa, ja näemme kuinka lähetyskäskyn loppuun vieminen on jo maalisuoralla. Mennään eteenpäin, julistetaan evankeliumia kaikille luoduille yhdessä!

Jos olet tukenut Gospel First -työtä, tai olet työn esirukoilija, etkä ole saanut kirjaa, ota meihin yhteyttä, voit lähettää osoitteesi ja nimesi seuraavilla tavoilla, niin lähetämme kirjan sinulle:

Sähköpostilla:
info@g1international.fi

Tai voit lähettää yksityisviestin Facebookin messengerissä.

Tai viestillä:
Tekstiviestinä +358445538651

Kiitos!
Sinua Siunaten,
Arto Boa & Gospel First -tiimi!

Piritori☺️☀️🇫🇮🙏
Aurinkoinen ja hieno päivä olla laulamassa lauluja Jeesuksesta Vaasanaukiolla. Kahvi ja vichy -vesi tekee kauppansa, mutta ennenkaikkea evankeliumi! Sitä me olemme täällä kertomassa! ☺️🙏🇫🇮

jumalansananvapaus

Oli ilo nähdä valtavan paljon ihmisiä eduskuntatalon edessä, ilmaisemassa huoltaan Jumalan Sanan vapauden puolesta. Kiitos hienolle työryhmälle ja jokaiselle joka tuli paikanpäälle.

Päivi Räsänen ihailtavasti seisoo horjumatta Jumalan Sanan vapauden puolesta, seisotaan me Päivi Räsänen takana rukouksin ja toteutetaan positiivista uskonnon vapauttamme, eli julistetaan evankeliumia Suomalaisille! 🙏☺️🇫🇮

Hämeenlinna ☀️🇫🇮🙏
On ilo pitää katukokousta Hämeenlinnan keskustassa. On mukava, että Hämeenlinnasta on tullut hyvin porukkaa mukaan evankelioimaan kanssamme. Laulamme lauluja Jeesuksesta, annamme kirjallisuutta, kahvia ja juotavaa.

Sekin on siunaus, että Suomessa on sanan vapaus ja uskonnon vapaus! Että saamme lain suomin valtuuksin julistaa evankeliumia Suomen kaupungeissa. ☺️🙏🔥

Olemme päivän kadulla ja klo 18 meillä on kokous Hämeensuojassa. Tervetuloa mukaan!

Huom! Kokousrajoitteet ovat poistuneet! Mukaan vain! ☺️🙌🙏

Vetoomus kaikille kristityille! 🙏🇫🇮
Tule eduskuntatalon edustalle ensi sunnuntaina 20.6 klo 14

Jumalan sanan vapaus -Mielenilmaus eduskuntatalon edessä. Kokous rajoitteet ovat poistuneet ja eivät rajoita mielenilmausta, tule rohkeasti mukaan, tila on iso joten voit pitää hyvää etäisyyttä toisiin halutessasi! Tämä asia on erittäin tärkeä! Meidän tulee seisoa Jumalan Sanan vapauden puolesta ja osoittaa tukea myöskin Päivi Räsäselle!

jumalansananvapaus

Kontula 🇫🇮☺️🙏
On ilo olla Kadulla Metrokappelin kanssa. Evankeliumissa on Jumalan voima pelastukseen. Tätä sanomaa olemme kertomassa Kontulassa ja tässä on ollut hyviä kohtaamisia, monien sydämet ovat auki evankeliumille. Jeesus ei tullut tuomitsemaan maailmaa, vaan pelastamaan maailmaa! 🇫🇮☺️🙏