Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma TV7 tiistai 25.2.2020 klo 21:15. Italiassa kuvattujen puolen tunnin -ohjelmassa tällä kertaa teemana: Pyhän Hengen voima.
Tämän teeman ympärillä todistuksia. Arto Björkman kertoo kuinka Jumalan voima tuli yliluonnollisena rauhana, vaativan sydän -operaation leikkauksen odotus hetkinä. Kuulumisia myös Turkista, Wahid -nimiseltä turvapaikanhakijalta, joka tuli Suomessa uskoon ja jatkoi matkaansa Turkkiin. Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: PyhännHengen voima TV7 tiistai 25.2.2020 klo 21:15.

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.
Arto Björkman

Olemme järjestämässä useata missiota, kesäkuussa Ugandassa ja heinäkuussa Tansaniassa, tarvitsemme apua ja Jumalan ilmestymistä, jotta kaikki tarvittava saadaan tehtyä. Niinkuin kaikki tiedämme, evankeliumi on ilmaista, mutta sen vieminen maksaa. Jos haluat olla työssä mukana tukemassa ja auttaa meitä julistamaan, ota yhteyttä:

arto.boa@g1international.fi

Tai:

info@g1international.fi