Pakistan Report June 2022🇵🇰
(Suomeksi alla👇)

“Greeting in the name of Jesus christ, praise the Lord God is so great he is with us because kids are learning and growing in jesus, and we have been feeding kids, and we had given jesus books to kids,and house meetings also going very well, they have been become good Prayer Warriors special youth , God is so great.

Mona’s group in School and house women meetings is also doing well ,keep us in prayers ,pakistan’s weather is so hot remember us in prayers”

 • evangelist Gideon & Mona –

————————————————————————

”Tervehdys Jeesuksen kristuksen nimessä, ylistys Herralle, Jumala on niin suuri, että hän on kanssamme! Lapset oppivat ja kasvavat Jeesuksessa, ja olemme ruokkineet lapsia ja olemme antaneet lapsille jeesuskirjoja ja myös kotikokoukset ovat menossa hyvin eteenpäin. Heistä on tullut hyviä rukous taistelijoita, erityisiä nuorista , Jumala on niin suuri!

Monan ryhmä koulussa ja talon naiskokouksissa voi myös hyvin, pitäkää meidät rukouksissa, pakistanin sää on niin kuuma muistakaa meitä rukouksissa”

 • evankelistat ”Gideon” ja ”Mona”

————————————————————————

Keväästä 2021 lähtien olemme tukeneet nuorta evankelistaa nimeltä ”Gideon” (nimi muutettu). Hän on alle 30-vuotias evankelista, joka innokkaasti voittaa sieluja Kristukselle joka kuukausi. Olemme vierailleet alueilla, joilla hän työskentelee. Hän esimerkiksi työskentelee kirkon perustamisen parissa mus-limi-alueella. Saimme vierailla tällä alueella edellisellä lähetysmatkalla. Hän ohjaa nuorisotyötä erilaisissa seurakunnissa ja järjestää evankeliointi -tilaisuuksia tavoittaakseen ei-uskovia.

Lokakuussa 2021 otimme lisävastuuta Pakistanin tilanteesta. Halusimme laajentaa työtämme naisten pariin. Löysimme Monan, hän on nais -evankelistamme Pakistanissa. Tämä nuori nainen on alle 25-vuotias ja on juuri valmistunut yliopistosta. Hän alkaa koordinoida evankelioimistyötä naisten keskuudessa. Pakistanin kirkoissa on paljon enemmän naisia ​​kuin miehiä, ja olemme iloisia, että voimme nyt tavoittaa sekä miehet että naiset! Rukoillaan tämän työn puolesta!

Tarvitsemme apuasi voidaksemme toteuttaa evankelioimistyötä Pakistanissa. Tarvitsemme tukea työhömme. Kaikki työt tehdään ensikäden yhteyden kautta. Tunnemme ihmiset, joiden kanssa työskentelemme, ja opetamme heitä viikoittain.

LISÄÄ TIETOA
Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com
info@g1international.fi

TUE PAKISTANIN LÄHETYSTYÖTÄ
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Pakistan Report May 2022🇵🇰 (Suomeksi alla👇)

“Greetings in the name of Jesus Christ, Praise the Lord, God is so great, thanks so much for laptop and projector it has been helping us and kids a lot, we have extended work with kids in different areas , our youth is doing great, we have been feeding kids, our house church meetings also going very well.
Mona’s group in school is also doing well youth and kids has been learning and growing in Christ.”

Keep us in prayers

 • Evangelist Gideon –
 • Evangelist Mona –

————————————————————————

”Tervehdys Jeesuksen Kristuksen nimessä, ylistys Herralle, Jumala on niin suuri, kiitos paljon kannettavasta tietokoneesta ja projektorista, se on auttanut meitä ja lapsia paljon, olemme laajentaneet työtä lasten kanssa eri alueilla, nuorisomme voi hyvin , olemme ruokkineet lapsia, myös kotiseurakunnan kokoukset sujuvat erittäin hyvin. Myös Monan ryhmällä koulussa menee hyvin nuoret ja lapset ovat oppineet ja kasvaneet Kristuksessa. ”

Pidä meidät rukouksissa

 • Evankelista Gideon –
 • Evankelista Mona –

————————————————————————

Gospel First – Pakistan
Since the spring 2021 we have supported a young evangelist named “Gideon” (name changed). He is an evangelist under the age of 30 who has eagerly won souls to Christ every month. We have visited the areas where he works. He, for example, works with a church planting in the mus-limi area. I got to visit this area in the previous mission trip. He leads youth work in several congregations and organizes Outreach events to reach non-believers.

October 2021 we have wanted to take additional responsibility for the situation in Pakistan. We wanted to expand our work with women and blessed another Gospel First evangelist in Pakistan. This young woman named “Mona” is under 25 and has just graduated from university. She will begin coordinating the evangelism -work among the women. There are far more women than men in the churches of Pakistan and we are glad that now we can reach both, men and women! Praise the Lord!

We need your help so that we can do evangelism work in Pakistan. We need support for our work. All the work takes place through a first-hand connection.

———————————————————————-

Teemme Gospel First ry:n kautta evankeliumin julistus työtä Pakistanissa tällä hetkellä kahden evankelistan kautta. Olemme aloittaneet tämän ohjelman Huhtikuussa 2021 ja koulutamme evankelistoja Pakistanissa tulevaisuutta silmällä pitäen.

Operatiivista työtä kehittää Jukka ja Minna Karhunen, Tornion helluntaiseurakunnasta. He toimivat Gospel First ry:n Pakistanin työn operaattoreina.

Jukka ja Minna ovat opettaneet ja kouluttaneet evankelista ”Gideonia” ja ”Monaa”, he ovat alle 30v. Innokkaita evankelistoja. Joka keskiviikko he opiskelevat Raamattua etäyhteyden kautta Suomesta käsin. Olemme myös ohjanneet heitä opiskelemaan englantia. Haluamme kehittää tätä työtä sielujen voittamiseksi Pakistanissa. Pakistanissa on yli 90% muslimeja ja heidät tulee saavuttaa evankeliumin sanomalla , tämä on yksi keinoistamme siihen.

Jos haluat lisää tietoa, olla tiiviimmin työssä mukana, ota yhteyttä Minnaan, tässä ohessa yhteystiedot:

Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com

Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.
Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:13-15)

Pakistanin evankelistojen palkkaus työ:
info@g1international.fi

Gospel First ry
Y tunnus: 3083801-5

Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Pakistanintyön viite: 7799

🇵🇰Gospel First Pakistanin työn koordinaattorit Jukka ja Minna Karhunen Tornion helluntaiseurakunnasta ovat parhaillaan Pakistanissa missio matkalla, ohessa heidän lyhyitä raportteja matkalta:

Keskiviikko

”Tänään oli kokous Bawary -kylällä. Puhuin Deborasta ja 7 hlöä antoi elämän Jeesukselle! Yhden musliminaisen puolesta pitää jatkaa vielä rukousta, hän jutteli mun kans kauan, mut ei ollu vielä ihan valmis seuraamaan Jeesusta, pelkäsi pahoja henkiä. Koitin vakuuttaa, että Jeesus nimi voittaa kaikki pahat henget, että huuda vaan sitä. Mut loistava päivä ja tosi kiva kylä.”

Torstai

”Ollaan kääntämässä Monan kans muutamaa Jippii-laulua urduksi. Outi Rossi lupsi, että jos saadaan käännettyä, niin Jippii- järjestää tänne äänitysreissun.”

Perjantai

”Kiirastorstain ehtoollisjumalanpalveluksessa ylistettiin sähkökatkoksen aikaan ilman äänentoistoa, mutta sähköt tulivat melko pian takaisin. Kokouksessa pastorit pesivät Jeesuksen viimeisen aterian esimerkkiä noudattaen jalkoja ja kokous päättyi yhteiseen ”nyyttäriyhteysateriaan” ja jotkut myös halusivat esirukousta.”

”Viimeistelimme ja harjoittelimme Monan kanssa tänään myös Jippiin Värilaulun käännöstä urduksi ja lauloimme sen kokouksessa.”

”Pitkäperjantain jumalanpalvelus – kokouksen lopuksi edeltä valitut perheet saivat ruokapaketin ja muutkin saivat pienen ruoka-annoksen.”

”Pitkäperjantain pyhäkoulussa opetus Israelin kansasta napisemassa erämaassa/ Jeesuksen kuolemasta. Lauloimme myös pari suomalaista lastenlaulua urduksi ja lopuksi lapset saivat maistiaisiksi karkkia ja leluja, vaatteita yms. tuliaisina Suomesta.”

Lauantai

”L lasten kokous, opetus Jumalan huolenpidosta ja Jumalaan luottamisen tärkeydestä, lapsille katrkia ja leluja Suomesta sekä ruokaa kokouksen jälkeen”

”Ja oli niin muslimikylä (tai kaupunginosa), että piti odottaa muslimien rukoushetken loppumista ennenkuin kokouksessa sai musiikkia laittaa kaiuttimista.”

Sunnuntai

”Tänään oli 2 jumalanpalvelusta aamuyöllä kolmen jälkeen ja kymmeneltä, yöllä ennen kokousta oli kynttiläkävely (niinkuin esim. naiset kövelivät Raamatussa haudalle toteamaan, että se on tyhjä). Aamukokouksessa sain rohkaista naisia, Jumala arvostaa naisia tosi paljon, Raamatussa on paljon vaikutusvaltaisia naisia. Lisäksi Jeesuksen haudan toteaminen tyhjäksi antoi kaikille meille tehtävän todistaa, että Jeesus elää.💕 Aamukokouksen päätteeksi oli aamupala koko seurakunnalle, sali oli kokouksessa aivan täynnä, joten aamupalan miehet söivät eri tilassa. Toisessa aamupäivän kokouksessa julistettiin ylösnousemusvoimaa ja uskoa, joka saa merkityksen Jeesuksen ylösnousemuksen tähden.”

”On saanut ”anna meille joka päivä meidän jokapäiväinen leipämme” – rukous täällä uuden syvyyden. Jumala antaa joka päivälle saarnan tai 2, jotta on toisille leipää jaettavaksi 🤣🤣🤣💕🙏”

Terveisin:

 • Jukka ja Minna Karhunen – Pakistan –

LISÄÄ TIETOA
Minna Karhunen:
minnaliisa2011@gmail.com
info@g1international.fi

TUE PAKISTANIN LÄHETYSTYÖTÄ 🙏🇵🇰
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Gospel First – Pakistan 🇵🇰
Jukka ja Minna Karhunen, Gospel Firstin Pakistanin työn koordinaattorit Tornion Helluntaiseurakunnasta ovat parhaillaan Pakistanissa.

He ovat vierailleet seurakuntaistutus projekteissa ja koordinoivat Evsnkelista työtä. Matkalla on ollut jo useampi tapahtuma, naisten konferenssi, kylä -outreach tapahtumia, nuorten tapahtumia yms. Ihmisiä on tullut uskoon ja uskovia varustettu Jumalan valtakunnan työhön. Alla kuvissa Minnan lyhyitä viestejä kuulumisista. Nyt on todella Pakistanin aika ja julistettu Sana ei tule tyhjänä palajamaan!

Meillä on tällä hetkellä kaksi alle 30v nuorta evankelistaa työssä Pakistanissa. ”Mona” ja ”Gideon” Jukka ja Minna ovat ohjanneet tätä työtä eteenpäin ja olemme pystyneet kehittämään työtä mm. Projektorin kautta, joka on hyvä apuväline lasten ja nuorten työssä. Projektorin avulla pystymme näyttämään Jeesus -elokuvia ja lisäämään tapoja kertoa evankeliumia erityisesti lasten ja nuorten parissa.

Minnan viesti:

”Perillä ollaan! Monan kanssa harjoteltiin Jippii-laulua ”Valta Herran on” matkalla lentokentältä Gujranwalaan, Mona viimeisteli urdunnosta samalla (olin saanut apua käännökseen aiemmin myös Ruotsissa asuvalta pakistanilaiselta) ja yritettiin alottaa Monan kanssa toisenkin laulun käännöstä, mutta mie olin siihen lopulta liian väsynyt.”

 • Minna Karhunen –

TUE PAKISTANIN LÄHETYSTYÖTÄ

Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Toimintaohjelma 10-18.4.2022:
Program Schedule 10th to 18th of April 2022

10th Sunday Palm Sunday Service (9am) Unity in Christ ministry

10th Sunday Sunday School program (100 kids)

11th Monday Dadwale (Church Service) 3pm to 5pm village

11th Monday Waziraabad Evangelistic meeting 5pm to 7pm

12th Tuesday Youth meeting (70) 5pm to 7 pm

13th Wednesday Evangelistic meeting 5pm to 7pm

14th Thursday Holy communion 5pm to 7 pm Unity in Christ Ministry

15th Friday Good Friday Service 12 noon to 3pm Unity in Christ Ministry

15th Friday Sunday School (30 kids) 5pm to 7pm Unity in Christ Ministry

16th Saturday Sunday School (50 kids)

17th Sunday Sun Rise service (3am to 6am) Unity in Christ Ministry

17th Sunday Easter Sunday service 10am to 1pm Unity in Christ Ministry

18th Monday Women meeting (50 women) and sewing centre visit

Gospel First Pakistan 🇵🇰
Gospel Firstin Pakistanin työn koordinaattorit, Jukka ja Minna ovat parhaillaan Pakistanissa. He auttavat koordinoimaan kahden evankelistamme toimintaa ja kartoittamaan ja kehittämään Pakistanin työtämme. He järjestävät yli viikon aikana naisten konferensseja, lasten kokouksia, outreach -kokouksia.

Minnan viesti:

”Perillä ollaan! Monan kanssa harjoteltiin Jippii-laulua ”Valta Herran on” matkalla lentokentältä Gujranwalaan, Mona viimeisteli urdunnosta samalla (olin saanut apua käännökseen aiemmin myös Ruotsissa asuvalta pakistanilaiselta) ja yritettiin alottaa Monan kanssa toisenkin laulun käännöstä, mutta mie olin siihen lopulta liian väsynyt.”

 • Minna Karhunen –

TUE PAKISTANIN LÄHETYSTYÖTÄ
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Toimintaohjelma 10-18.4.2022:
Program Schedule 10th to 18th of April 2022

10th Sunday Palm Sunday Service (9am) Unity in Christ ministry

10th Sunday Sunday School program (100 kids)

11th Monday Dadwale (Church Service) 3pm to 5pm village

11th Monday Waziraabad Evangelistic meeting 5pm to 7pm

12th Tuesday Youth meeting (70) 5pm to 7 pm

13th Wednesday Evangelistic meeting 5pm to 7pm

14th Thursday Holy communion 5pm to 7 pm Unity in Christ Ministry

15th Friday Good Friday Service 12 noon to 3pm Unity in Christ Ministry

15th Friday Sunday School (30 kids) 5pm to 7pm Unity in Christ Ministry

16th Saturday Sunday School (50 kids)

17th Sunday Sun Rise service (3am to 6am) Unity in Christ Ministry

17th Sunday Easter Sunday service 10am to 1pm Unity in Christ Ministry

18th Monday Women meeting (50 women) and sewing centre visit

🇵🇰🙏 Gospel Firstin Pakistanin työn koordinaattorit, Jukka ja Minna ovat saapuneet juuri Pakistaniin. He auttavat koordinoimaan kahden evankelistamme toimintaa, kartoittamaan ja kehittämään Pakistanin työtämme. He järjestävät yli viikon aikana naisten konferensseja, lasten kokouksia, outreach -kokouksia.

Minnan viesti lentokentältä:

”Perillä ollaan! Monan kanssa harjoteltiin Jippii-laulua ”Valta Herran on” matkalla lentokentältä Gujranwalaan, Mona viimeisteli urdunnosta samalla (olin saanut apua käännökseen aiemmin myös Ruotsissa asuvalta pakistanilaiselta) ja yritettiin alottaa Monan kanssa toisenkin laulun käännöstä, mutta mie olin siihen lopulta liian väsynyt.”

 • Minna Karhunen –

TUE PAKISTANIN LÄHETYSTYÖTÄ
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Toimintaohjelma 10-18.4.2022:
Program Schedule 10th to 18th of April 2022

10th Sunday Palm Sunday Service (9am) Unity in Christ ministry

10th Sunday Sunday School program (100 kids)

11th Monday Dadwale (Church Service) 3pm to 5pm village

11th Monday Waziraabad Evangelistic meeting 5pm to 7pm

12th Tuesday Youth meeting (70) 5pm to 7 pm

13th Wednesday Evangelistic meeting 5pm to 7pm

14th Thursday Holy communion 5pm to 7 pm Unity in Christ Ministry

15th Friday Good Friday Service 12 noon to 3pm Unity in Christ Ministry

15th Friday Sunday School (30 kids) 5pm to 7pm Unity in Christ Ministry

16th Saturday Sunday School (50 kids)

17th Sunday Sun Rise service (3am to 6am) Unity in Christ Ministry

17th Sunday Easter Sunday service 10am to 1pm Unity in Christ Ministry

18th Monday Women meeting (50 women) and sewing centre visit

Pakistan Report March 2022🇵🇰
(Suomeksi alla👇)
“I have started women meetings in the area that there is no church.”

 • evangelist Mona –

—————————————————————
“Greetings in the name of Jesus Christ, Praise the Lord, God is so great, we have extended work with kids in other areas and Mona has started to work among unprivileged and unreached people. People they are responding and we are winning souls. We visit among people who works in brick ling places, in our house church meetings are also going very well.
Keep us in prayers.”

 • Evangelist Gideon –
  —————————————————————

Gospel First – Pakistan
Since the spring 2021 we have supported a young evangelist named “Gideon” (name changed). He is an evangelist under the age of 30 who has eagerly won souls to Christ every month. We have visited the areas where he works. He, for example, works with a church planting in the mus-limi area. I got to visit this area in the previous mission trip. He leads youth work in several congregations and organizes Outreach events to reach non-believers.

October 2021 we have wanted to take additional responsibility for the situation in Pakistan. We wanted to expand our work with women and blessed another Gospel First evangelist in Pakistan. This young woman named “Mona” is under 25 and has just graduated from university. She will begin coordinating the evangelism -work among the women. There are far more women than men in the churches of Pakistan and we are glad that now we can reach both, men and women! Praise the Lord!

We need your help so that we can do evangelism work in Pakistan. We need support for our work. All the work takes place through a first-hand connection. We know people that we are working with and teach them weekly. They report on the work to us weekly basis.

—————————————————————

Pakistanin raportti Marraskuu 2022🇵🇰
”Olen aloittanut naiskokoukset alueella, jossa ei ole kirkkoa.”

 • evankelista Mona –

—————————————————————

”Tervehdys Jeesuksen Kristuksen nimessä, ylistys Herralle, Jumala on suuri! Olemme laajentaneet työtä lasten parissa uusilla alueilla ja Mona on alkanut työskennellä kärsivien ja tavoittamattomien ihmisten parissa. Ihmiset vastaanottavat sanomaa ja me voitamme sieluja. Vierailemme tiilitehtasssa työskentelevien ihmisten parissa. Talossamme myös seurakunnan kokoukset sujuvat erittäin hyvin.
Pidä meidät rukouksissa.”

 • Evankelista Gideon –

—————————————————————

Keväästä 2021 lähtien olemme tukeneet nuorta evankelistaa nimeltä ”Gideon” (nimi muutettu). Hän on alle 30-vuotias evankelista, joka innokkaasti voittaa sieluja Kristukselle joka kuukausi. Olemme vierailleet alueilla, joilla hän työskentelee. Hän esimerkiksi työskentelee kirkon perustamisen parissa mus-limi-alueella. Sain vierailla tällä alueella edellisellä lähetysmatkallani. Hän ohjaa nuorisotyötä erilaisissa seurakunnissa ja järjestää evankeliointi -tilaisuuksia tavoittaakseen ei-uskovia.

Lokakuussa 2021 otimme lisävastuuta Pakistanin tilanteesta. Halusimme laajentaa työtämme naisten pariin. Löysimme Monan, hän on nais -evankelistamme Pakistanissa. Tämä nuori nainen on alle 25-vuotias ja on juuri valmistunut yliopistosta. Hän alkaa koordinoida evankelioimistyötä naisten keskuudessa. Pakistanin kirkoissa on paljon enemmän naisia ​​kuin miehiä, ja olemme iloisia, että voimme nyt tavoittaa sekä miehet että naiset! Rukoillaan tämän työn puolesta!

Tarvitsemme apuasi voidaksemme toteuttaa evankelioimistyötä Pakistanissa. Tarvitsemme tukea työhömme. Kaikki työt tehdään ensikäden yhteyden kautta. Tunnemme ihmiset, joiden kanssa työskentelemme, ja opetamme heitä viikoittain. He raportoivat meille työstä viikoittain.

LISÄÄ TIETOA
Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com
info@g1international.fi

TUE PAKISTANIN LÄHETYSTYÖTÄ
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Gospel First evankelista ”Monan” terveiset Pakistanista. 🇵🇰 ”Mona” on evankelista nainen ja hän tekee tavoittavaa evankeliumin -työtä naisten, lasten ja perheiden parissa.

Teemme Gospel First ry:n kautta evankeliumin julistus työtä Pakistanissa tällä hetkellä kahden evankelistan kautta. Olemme aloittaneet tämän ohjelman Huhtikuussa 2021 ja koulutamme evankelistoja Pakistanissa tulevaisuutta silmällä pitäen.

Operatiivista työtä kehittää Jukka ja Minna Karhunen, Tornion helluntaiseurakunnasta. He toimivat Gospel First ry:n Pakistanin työn operaattoreina.

Jukka ja Minna ovat opettaneet ja kouluttaneet evankelista ”Gideonia” ja ”Monaa”, he ovat alle 30v. Innokkaita evankelistoja. Joka keskiviikko he opiskelevat Raamattua etäyhteyden kautta Suomesta käsin. Olemme myös ohjanneet heitä opiskelemaan englantia. Haluamme kehittää tätä työtä sielujen voittamiseksi Pakistanissa. Pakistanissa on yli 90% muslimeja ja heidät tulee saavuttaa evankeliumin sanomalla , tämä on yksi keinoistamme siihen.

Jos haluat lisää tietoa, olla tiiviimmin työssä mukana, ota yhteyttä Minnaan, tässä ohessa yhteystiedot:

Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com

Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.
Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:13-15)

Pakistanin evankelistojen palkkaus työ:
info@g1international.fi

Gospel First ry
Y tunnus: 3083801-5

Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Pakistanintyön viite: 7799

Gospel First crusade report from Pakistan 🇵🇰❤️
We have seen God doing amazing things in Pakistan! Tens of thousands of people have heard the gospel! A lot of salvations! Sings and wonders were following the preaching of the gospel! Glory to Jesus Christ! 🔥✝️

AUTA MEITÄ JULISTAMAAN SAAVUTTAMATTOMILLE:

Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Gospel First Pakistanin raportti 🇵🇰❤️🙏
Missio -tapahtumamme onnistui hyvin. Tavoitimme missiomme aikana kymmeniä tuhansia Pakistanilaisia evankeliumin pelastus sanomalla. Kiitos jokaiselle joka auttoi ja rukoili mission puolesta.

AUTA MEITÄ JULISTAMAAN SAAVUTTAMATTOMILLE:

Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

WhatsApp WhatsApp us