Kategoria: FINLAND/SUOMI

☺️👍 Israelin toivo lähetysjuhlat Malmilla. Olipa upea tilaisuus! Ylistystä Carlo Polon ja Orvo Bergin toimesta + Hebrealaista tanssia. Israelin toivon lähetysraporttia ja Paula Saaren tuoreet terveiset CFAN -missiosta Dar Es Salaamista. Herra tekee suuria asioita! Minä toin terveisiä Pakistanin missiosta. Kiitos Jeesus, että evankeliumi etenee!

Saarnan aihe oli tänään Markus 16:15 ””Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.”

Israelin Toivo ry:n Lähetysjuhla lauantaina 16.10.2021 klo 13-15

Tervetuloa mukaan!

Malmin Työväentalo,
Takaniitynkuja 9,
Helsinki

Porvoo, Taivas on auki -ilta 14.10 klo 18.
Seurakunnan Lähetyspastori Arto Boa julistaa Sanaa Taivas on auki -illassa torstaina 14.10 klo 18. Tilaisuudessa ylistystä, Orvo Berg ja esirukouspalvelu.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus pidetään Missionskyrkanin tiloissa Rauhankatu 37:ssä

🎁❤️✝️ Viola haastaa meitä siihen, että tehtäisiin tänä vuonna paljon lahjoja Operaatio Joulun Lapsi -projektin kautta! 🎁🎄Jos et itse voi tehdä pakettia, voit käydä tekemässä virtuaali paketin Patmoksen sivuilla:

Viola Boa innostuu koulunkäynnistä, lähetysmatkoista ja siitä, kun saa ilahduttaa lapsia Operaatio Joulun Lapsi -paketeilla.

Aloitin tänä syksynä yläkoulun, ja se on todella tosi kivaa. Tykkään oikeastaan ​​kaikesta: oppitunneista, tauoista ja ruokailuista. Liikka on lempiaineeni, mutta kaikista kivointa on kuitenkin kaverit.

Käyn Espoon kristillistä koulua. Näin syksyllä meille jaetaan koulussa operaatio Joulun Lapsi -pahvilaatikoita, ja kaikki halukkaat saavat tehdä lahjoja köyhyydessä eläville lapsille. Minä ja siskoni Erica olemme tehneet paketteja kaksi- kolmevuotiaasta asti. Tänä syksynä olimme myös Patmoksen videolla, jossa kerrotaan lahjapakettien valmistuksesta.

Parasta pakettien tekemisessä on se, että voi tehdä jonkun lapsen iloiseksi. Olen katsellut kuvia lahjan saaneista lapsista, ja on ollut suloista nähdä, kuinka erityisiä lahjat heille ovat. Kaikki lapset ansaitsisivat ainakin yhden lahjan jouluna.

Teimme perheenä viime jouluna yli sata pakettia myös Tansaniaan, jonne isäni Arto teki evankeliointimatkan Gospel First International -jarjestön kanssa. Laitoimme paketteihin hyvin samanlaisia ​​tavaroita kuin OJL-paketteihinkin: saippuaa, leluja ja tarroja.

Vanhempani tekevät paljon lähetys- matkoja, ja olen saanut olla joillakin niistä mukana. Olisi kivaa tehdä aikuisenakin lähetystyötä. Muuten unelmoin perusjutuista: siitä, että löytäisin hyvän työn, saisin paljon kavereita ja elämä menisi hyvään suuntaan.

Usko, rukous ja Raamatun lukeminen ovat minulle tosi tärkeitä. Olen uskonut Jeesukseen pienestä pitäen, ja viime toukokuussa kävin kasteella siskoni ja kahden ystäväni kanssa.

Rukous rauhoittaa, jos tapahtuu jotakin yllättävää. Myös musiikki auttaa rauhoittumaan.

Olen kiitollinen aika lailla kaikesta. Minulla on hyvä koti, isosisko ja vanhemmat, jotka auttavat, jos tulee jokin hätä. Olen saanut hyvän elämän.

RV -Elina Rautio-
Patmos Lähetyssäätiö

Gospel First – evankeliumi ensin -rukousilta.☀️
Tiistaina 21.9.2021 klo 18
Paikka: Kaivo -kohtaamispaikka.
(150m Matinkylän metroasemalta)

Osoite: Kala-Matti 3, 02230 ESPOO
HUOM! LÄHIMMÄT PARKKIPAIKAT Iso-Omenan parkkihalli. Ilmainen pysäköinti kaksi tuntia

Tervetuloa mukaan kaikki, jotka haluatte viedä evankeliumia eteenpäin kanssamme. Rukoillaan erityisesti syyskuun lopussa tulevan Pakistanin -mission puolesta ja siunataan matkalle lähtijöitä.

Tervetuloa!⭐️🤝🙏

Ja hän sanoi heille: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Alavuden vapaaseurakunta 🇫🇮🙏☺️
On ilo vierailla kotikulmilla Etelä-Pohjanmaalla. Seurakunta oli täynnä porukkaa ja täynnä elämää. Sanoma tänään oli se, että ei keskitytä ongelmiin – vaan ongelmien selvittäjään, Jeesukseen Kristukseen. Kaikilla on vaikeuksia ja ongelmia, mutta kaikilla ei ole Jeesusta! Ilo ei ole sitä että meiltä puuttuu ongelmat – vaan ilo tulee Jeesuksen läsnäolosta elämässämme! 🇫🇮☀️🔥🙌🙏✝️

Porvoo ☀️🇫🇮🙏☺️
Onpa hieno olla Porvoon torilla evankelioimassa. Meillä on ollut todella hyviä kohtaamisia, ollaan saatu rukoilla monen puolesta ja antaa hengellistä luettavaa monella kielellä. Henna Karjalainen ja Orvo Berg musisoivat ja meitä on noin 20 uskovaa pitämässä hyvää sanomaa esillä! Yksi nuori Porvoolainen juuri rukoili syntejä anteeksi ja Jeesusta elämäänsä! Onpa upeaa! 🔥🙌🙏🇫🇮

Rom 10:13 Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.
Rom 10:14 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
Rom 10:15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!”🇫🇮🙏

Porvoo torstai 9.9.2021 🇫🇮🙏
Tervetuloa torstaina 9.9 mukaan evankelioimaan Porvoon torille klo 15 eteenpäin. Klo 18 kokous, Missiokyrkan Rauhankatu 37, Porvoo
Tervetuloa mukaan 🇫🇮☺️🙌🙏

Olipa upea päivä ja kokous Loimaalla Elävät Virrat seurakunnassa. ☺️☀️🇫🇮Evankeliomme yhdessä hienolla tiimillä, perjantaina Loimaalla ja lauantaina Turussa. Tänään Jumalan kohtaamisen illassa saimme kohdata Jumalaa. Oli upea todistaa kuinka seurakunta kasvaa Loimaalla. Tänään 10 uutta jäsentä liittyi seurakuntaan ja moni oli käynyt kasteella. Itselle jäi suuri ilo siitä kuinka tällä viikolla kasteella käynyt nuori tuli esirukoukseen kokouksen lopussa ja hän sai kielillä puhumisen armolahjan! Kiitos Jeesus! Herra Jeesus kastaa yhä tänä päivänäkin Pyhällä Hengellä ja antaa Pyhän Hengen armolahjoja! 🔥🙏