Kategoria: RADIO PATMOS

Suomi rukoilee Radio Patmos 🇫🇮🙏
On tärkeää rukoilla yhdessä, varsinkin Israelin tilanteen puolesta. Kiitos Leena Metsämäki ja Patmos, että pidätte rukousrintamaa yllä.

Raamattu sanoo, että meillä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan pimeyden voimia vastaan, siksi on tärkeää rukoilla.

Maanantaina olemme Serenan kanssa myös Paasto Klubissa mukava rukoilemassa.
Rukoillaan, yhteinen rukous voi paljon ja meillä on rukouksia kuuleva Jumala! ☺️🙌🇫🇮✝️🙏

Radio Patmos – Suomi rukoilee -live pe 6.11 klo 12. ☺️🇫🇮🙏Tule mukaan rukoilemaan Suomen puolesta. Kanssasi rukoilemassa Leena Metsämäki ja vierailijana Arto Boa.

”Sitten vielä, veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi.. (2. Tess. 3:1)

Suomi rukoilee, suora lähetys tänään klo 12-13. 🎧🎤🇫🇮🙏
”Rukous voi paljon, kun se on Harras” (Jaak. 5:16)
Virittäydy radio Patmoksen aalloille ja tule mukaan rukoilemaan Leena Metsämäen kanssa Suomen puolesta. Mukana rukoilemassa Arto Boa. ☺️🙏

Patmos – Suomi rukoilee SUORA LÄHETYS.
☺️🇫🇮🙏
Oli ilo rukoilla Patmos -kanavalla Suomen puolesta yhdessä aina iloisen Leena Metsämäen kanssa. Rukous on tärkeää koska meillä on rukouksia kuuleva Jumala ja Hän on voimallinen vastaamaan rukouksiin.

Olkaa aina iloiset. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa. Henkeä älkää sammuttako.
(Tess. 5:16-19)
Radio Patmos

Rukoillaan yhdessä Suomen puolesta🙏🇫🇮
Tänään oli ilo rukoilla suorassa lähetyksessä Radio Patmoksen Suomi rukoilee -ohjelmassa Leena Metsämäen kanssa maamme puolesta ja lähetystyön puolesta. On tärkeää, että esimerkiksi radion kautta voimme yhdistää ihmisiä rukoilemaan.

Niinpä minäkin sanon teille: anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. (Luuk.11:9-10)

Radio Dei, Minä uskon -ohjelma.
Ulostulo ke 18.3 klo 17:30 ja uusinta Su 22.3 klo 13:02.😊🙏🎧
Kiitos Adele Salonen, oli tosi mukava tehdä ohjelmaa kanssasi. Aiheemme koski lähinnä kahden tien -vaellusta, kuinka murtautua sieltä vapaaksi. Jumala vetää meitä hyvyydellään pois vääriltä teiltä, kokonaan hänen tiellensä. Elämä täynnä iloa ja Pyhän Hengen läsnäoloa on mahdollista!

”..älkää olko murheelliset, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne.” (Neh. 8:10)

Radio Patmos ! A great blessing to share my life and how it was transformed by God grace! I hade the chance to tell about a woman in the Bible important for me. Ruut was such an amazing woman with Godly attributes, that’s why I feel it’s for me a good example ! It was a blessing also to pray for Finland together with Arto Boa and Leena Metsämäki! #blessed #radiopatmos Radio Patmos