Tue Gospel First -lähetystyötä❤️✝️🎁
Anna ihmisille parasta mitä on olemassa, anna heille lahjaksi evankeliumia. Evankeliumi on Jumalan antama ratkaisu ihmisten ongelmiin, mikään muu ei lopulta auta ihmistä. Vain evankeliumin kautta ihminen voi pelastua iankaikkiseen elämään! Olemme saaneet julistaa sadoille tuhansille ihmisille tätä ilosanomaa ja nähneet tuhansien ihmisten tulevan pelastukseen.

Gospel First ry on yhteiskristillinen lähetysjärjestö joka toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta malli on hyvin yksinkertainen, siinä sanotaan meille kaksi asiaa, menkää ja julistakaa. Tämä on Jumalan antama lähetystyö -mallin ydin tänä päivänäkin ja tämä käsky on yhä voimassa. Länsimaissa, nykypäivän lähetystyön painopiste on siirtynyt yhä enemmän projektiluonteiseksi ja kehitysyhteistyö -painotteiseksi. Tämän vuoksi nyt on suuri tarve julistus painotteiselle lähetystyö -toiminnalle. Maapallollamme on enemmän ihmisiä kuin koskaan ja heistä suurin osa on alle 30 vuotiaita, näille ihmisille evankeliumi ei ole hyvä uutinen, jos he eivät koskaan kuule sitä. Siksi on tarve toimia!

Olemme viime vuosina nähneet hyväksi toiminta malliksi rakennetut missiot, jossa yhdistetään evankeliointi ja julistustyö. Raamatusta ymmärrämme, että Jumalalla on missio viedä evankeliumi kaikkeen maailmaan. Miten tämä onnistuu? Tämä onnistuu toteuttamalla Jeesuksen antamaa missio-ohjetta, menemällä ja julistamalla: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille” (Mark. 16:15)

Me haluamme mennä, me haluamme julistaa, tätä missiota haluamme Gospel First –järjestönä toteuttaa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Nyt on elonkorjuun aika!

Tulevia lähetystyökohteita,
joihin tarvitsemme tukea:
Heinäkuu Burundi
Lokakuu Etelä-Afrikka
Helmikuu Uganda

Ettekö sano: ”Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

Suurin tarve:
TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry
Suurin tarve (viite): 1300

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Markuksen evankeliumissa Jeesus sanoo: ” menkää kaikkeen maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille.”

Vaikka Suomessa ja länsi maissa on taantumuksen aikaa, on monia alueita, joilla on menossa valtava herätys. Esimerkiksi Ugandassa, jossa on maailman toiseksi nuorin väestö, 80% Ugandan väestöstä on alle 30 vuotiaita. Näiden nuorten parissa on menossa valtavan voimallinen herätys. Nyt on evankeliumin julistuksen aika. Mikä on sinun vastauksesi lähetyskäskyn toteuttamiseen, kyllä vai ei?

Seuraava missio tapahtuma Ugandassa:

Järjestämme mission Kamwenjeen Länsi-Ugandaan 29. huhtikuuta – 1. toukokuuta 2022. Kamwenje on lähellä Kongon rajaa ja tämä evankeliumikampanja on suunniteltu tavoittamaan pakolaisleireillä asuvia kongolaisia ​​pakolaisia lähellä Kongon rajaa. Tavoitteenamme on tavoittaa tuhansia pakolaisia ​​evankeliumin julistuksella.

Vierailemme tällä lähetysmatkalla myös Gospel First Mission -keskuksessa Kampalassa ja kokoamme mahdollisimman monta nuorta evankelistaamme mukaan tapahtumaan.

Aiomme kerätä paikalliset pastorit, satoja heistä pastorikonferenssiin, rohkaistaksemme heitä ja varustaaksemme heitä työskentelemään yhdessä Kamwenjessä lähetyskäskyn toteuttamiseksi.

Pastori Safari Paul Norjasta on entinen pakolainen tältä leiriltä ja hän järjestää tämän mission yhdessä meidän kanssamme. Gospel First International ja Isaac Ssenyonjo YRM -Seekers Ugandalta tekevät yhdessä työtä, että tämä tapahtuma tavoittaisi mahdollisimman monia Kongon pakolaisia. Myös pastori Wilson Bugembe Worship House -seurakunnasta on mukana jakamassa hyvää uutista Kamwenjen asukkaille.

Tämän evankeliointi kampanjan rakentaminen on meille liian suuri haaste, selviytyäksemme siitä yksin. Vaikka evankeliumi on ilmaista, sen vieminen ihmisille maksaa. Meillä on äänentoiston, lavarakenteiden, mobilisoinnin ja kuljetuksien järjestämisen haasteet. Tarvitsemme apuasi tuodaksemme hyvän uutisen, evankeliumin Kamwenjen pakolaisille.

Auta meitä lähtemään Kamwenjeen ja julistamaan evankeliumia. Rukouksemme on, että moni löytäisi pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa Kamwenjen pakolaisleireillä.

Tue GOSPEL FIRST RY:n
Työtä Kamwenjen Pakolaisten parissa:

Suurin tarve:
TILISIIRTO
Tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry
(Uganda viite: 1122)

Suurin tarve:
MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

At the moment we are organizing two major Gospel campaigns, that are gonna take place in the year 2022. February in Pakistan and July in Burundi. We target to reach out to the tens of thousands of people. Our Tanzanian team has travel to Burundi to organize this coming Gospel campaign. We are planning to have this national campaign in the biggest city of Burundi, former capital city Bujumbura. We need our prayers and your support to make this real.

Now it’s harvest tume, harvest is ripe. We need to do profound work to reach the people with Gospel proclamation! Good news are not good news to those who haven’t heard the good news. That’s why we need to go and take the good news to the every corner of the World!

How to support us, more information:
www.g1international.if

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä :

Suurin tarve:
TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

Suurin tarve:
MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

You Tube video :

Mitä tapahtuu?

”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
(Mark. 16:15)

Me haluamme mennä, me haluamme julistaa, tätä missiota haluamme Gospel First –järjestönä toteuttaa. Nyt on elonkorjuun aika!

Tulevia lähetystyökohteita,
johon tarvitsemme tukea:
Joulukuu 2021 Liberia
Tammikuu 2022 Uganda
Helmikuu 2022 Pakistan

Ettekö sano: ”Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä :

Suurin tarve:
TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

Suurin tarve:
MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

GOSPEL FIRST TYÖN KUULUMISIA:
(In English below)
Olemme saaneet tehdä monta lähetysmatkaa, evankelioida ja rakentaa julistustapahtumia vuonna 2021.

ISOT MISSIOT:
Tammikuun missio 2021 Tansania
Meillä oli missio -tapahtuma Dar Es Salaam. Saimme julistaa suurille ihmisjoukoille evankeliumia tammikuussa. Kokouksia oli noin 30. Pidimme seurakunta istutus projekteissa outreach -evankeliumin julistus tapahtumia musli-mi alueilla. Meillä oli monen sadan pastorin koulutus seminaari ja naisten seminaari, joissa saimme rohkaista paikallisia pastoreita ja naisia. Päätapahtuma oli 3 päivän missio -julistus tapahtuma. Meillä oli haasteita vesisateen vuoksi, mutta haasteista huolimatta noin toista sataa ihmistä tuli uskoon mission aikana. Saimme myös kastaa useita uskoon tulleita mission lopuksi Intian valtameressä.

Oli koskettavaa vierailla myös alueilla jossa meillä oli ollut missiotapahtumia vuonna 2020. Esim. Temeke -nimisellä alueella oli helluntaiseurakunta, jossa noin puolet seurakunnan jäsenistä oli vuonna 2020 missiotapahtumissa uskoon tulleita. Oli uskomatonta nähdä, kuinka seurakunnan vastuun kantajista yli puolet oli missiotapahtumassa uskoon tulleita ja nyt he jo kantoivat vastuuta seurakunnassa. Kiitos Jumalalle!

Helmikuun missio 2021 Uganda
Teimme helmikuussa missiomatkan Ugandaan. Meillä oli kymmenittäin vierailuja ja kokouksia. Missiomatkan tavoiter oli tehdä julistustapahtumia pääkaupungissa, Kampalassa. Kampalan metropolialueella väestömäärä on noin 6,75 miljoonaa ihmistä. Vierailimme eri seurakunnissa ja rohkaisimme uskovia. Isoin tapahtuma oli Worship House -seurakunnassa. Vierailimme tässä 5000 tuhannen jäsenen seurakunnassa ja evankeliumin julistus videoitiin ja lähetettiin TV-kanavilla ja sosiaalisessa mediassa sadoilletuhansille Ugandalaisille. Saimme olla mukana kehittämässä Itä-Afrikan mediatyötä. Teimme paikallisten kanssa yhteistyötä ja Tommy Collin oli matkalla mukana tuottamassa Worship Factor -nimistä ohjelmaa GOD TV:lle. Lahjoitimme Gospel First työn kautta langatonta mikrofoni -tekniikkaa Worship House -seurakunnan mediatyötä varten. Itä-Afrikassa sosiaalisen median käyttö kasvaa räjähdysmäisesti ja on tärkeää panostaa tähän työhön, median kautta Afrikassa tavoittaa valtavia ihmismassoja.

Huhtikuun missio 2021 Pakistan
Teimme huhtikuussa missiomatkan yhteen suureen Pakistanin kaupunkiin. Järjestimme myös evankeliumi -julistustapahtumia Ta-le-ban alueille. Julistus tilaisuuksia oli kymmenittäin, eri alueilla. Päätapahtuma keräsi tuhansittain ihmisiä. Noin kaksisataa ihmistä teki uskonratkaisun missiomatkan aikana.

Heinäkuun missio 2021 Tansania, Mbeay
Järjestimme todella suuren tapahtuman heinä, elokuun vaihteessa Mbeayssa, Tansaniassa. Tässä missiossa hyödynsimme myös paljon mediaa, TV:tä ja Radio kanavia. Järjestimme 1000 pastorin seminaarin mission yhteyteen. Koulutimme ja varustimme paikallisia hengellisiä työntekijöitä seminaarin kautta.
Järjestimme myös seurakunnassa työskenteleville naisille seminaari -koulutus päivän, johon osallistui noin 700 naista. Mission päätapahtuma oli kolme päiväinen ja saimme todella suuren ihmisjoukon paikan päälle, ihmismeren. Kymmeniä tuhansia ihmisiä osallistui tähän julistus tapahtumaan. Valtavat määrät ihmisiä reagoivat evankeliumiin ja 400 ihmistä rekisteröityi seurakuntiin ja kasteelle. Tavoitimme tämän kampanjan kautta kymmeniä ja kymmeniä tuhansia ihmisiä evankeliumilla. Vierailimme myös samalla reissulla Dar Es Salamissa muslimi alueiden seurakuntaistutus projekteissa.

Syyskuun missio 2021 Pakistan
Pakistanissa olimme todella isoissa tapahtumissa mukana. Pää julistus tapahtuma oli Pakistanin yksi suurimpia julistustapahtuma kokoontumisia, kymmeniä tuhansia ihmisiä. Pää tapahtuman lisäksi oli lähes kymmenen isoa tapahtumaa, jotka tavoittivat tuhansittain ihmisiä evankeliumin julistuksella. Saimme tapahtumiin myös poliitikkoja ja näkyvyyttä. Tapahtumia tällä missio matkalla oli n. 40 ja pidimme myös syrjäisillä sivu kylillä evankeliumin julistus tapahtumia, jotka tavoittivat parhaimmillaan n. 500-700 ihmistä, jopa enemmänkin. Satoja ihmisiä tuli uskoon ja saimme iloksemme osallistua opetuslapseutus prosessiin ja kastaa lähes sata pakistanilaista ennen lähtöä takaisin Suomeen.

Evankelistatyö Pakistan
Olemme palkanneet ”Gideon” (nimi muutettu) nimisen evankelistan työhön Pakistaniin. Hän on nuori alle 30-vuotias innokas evankelista, joka on joka kuukausi voittanut sieuja Jeesukselle ja kastanut uskoon tulleita. Tornion helluntaiseurakunta tukee pienesti tätä työmuotoa. Koulutamme evankelistoja viikoittain Suomesta käsin.

Olemme juuri syyskuussa aloittaneet myös naisten parissa tehtävän työn. Alle 30-vuotias ”Mona” alkaa vetämään Gospel Firstin kautta tehtävää naisten työtä. Odotamme innolla, että saamme naisten työn käynnistettyä ja voimme alkaa tavoittamaan Pakistanilaisia naisia evankeliumilla.

Evankelistatyö Uganda
Olemme avanneet evankeliointi keskuksen Ugandan pääkaupunkiin, Kampalaan elokuussa 2021. Kaupungin keskustassa oleva pieni talo toimii evankelistojen kokouspaikkana, johon haetaan kadulta ihmisiä ja heille tarjotaan mahdollisuuksien mukaan syötävää ja pidetään hengellisiä tilaisuuksia. Tiimimme koostuvat noin 20 vuotiaista evankelistoista, joita on tällä hetkellä noin 10. Koulutamme säännöllisesti evankelistoja ja teemme työtä sen eteen, että saisimme Kampalan alueen evankeliointi työn järjestelmälliseksi yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa.

Katutyö Suomi
Olemme kiertäneet kesäkauden ympäri Suomen kaupunkeja ja katuja. Kotka, Porvoo, Espoo, Turku, Helsinki, Vantaa ovat paikkoja joissa olemme järjestäneet usein katuevankeliointi tapahtumia. Olemme tehneet katutapahtumia myös Etelä-Pohjanmaalla ja Lapissa tänä vuonna. Tänä vuonna olemme useasti käyneet evankelioimassa Kontulassa, sekä Piritorilla, jotka ovat Suomen huume myynnin keskuspaikkoja ja hyviä evankeliointi paikkoja. Olemme viikoittain evankelioineet ja jakaneet hengellistä materiaalia kaduilla. Kesän aikana kymmenittäin ihmisiä on tehnyt uskon ratkaisuja katutapahtumissa.

Kirjallisuustyö
Olemme jakaneet Avaimet -kirjoja ja Pelosta vapaaksi -kirjoja useita satoja ilmaiseksi katutapahtumissa. Olemme painattaneet myös 1000kpl Urdun -kielisiä Avaimet -kirjoja Pakistanin opetuslapseus materiaaliksi, ilmaiseksi annettaviksi. Tämä on ollut yksi evankelioinnin työkalu.

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä :

Suurin tarve:
TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

Suurin tarve:
MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

————————————————————-

GOSPEL FIRST REPORT:

We have make many missions, evangelize, and build proclamation events in 2021.

BIG MISSIONS:

January 2021 Mission to Tanzania:
We had a mission event in Dar Es Salaam. We were able to proclaim the gospel to a large crowd in January. There were about 30 meetings that we did during this mission. We were part of the church plantation projects and we had gospel outreach -events in Muslim areas. We had a training seminar for many hundred pastors and a women’s seminar where we got to encourage local pastors and women. The main event was a 3-day mission crusade. We had challenges because of the rain, but despite the challenges, more than hundred people came to faith during this mission. We also baptize several new believers at the end of the mission in the Indian Ocean.

It was a touching to visit areas where we had had events in 2020. For example, in the area called Temeke, there was a Pentecostal church where about half of the memebers had come to faith in the events in 2020. It was incredible to see the members that had come to faith in the event, that now they were already taking responsibility in the church. Thank God!

February 2020 Mission to Uganda:
We made a mission trip to Uganda in February. We had dozens of visits and meetings. The goal of the mission trip was to make proclamation events in the capital, Kampala. The Kampala metropolitan area has a population of about 6.75 million people. We visited different congregations and encouraged believers. The biggest event was at Worship House Church. We visited this 5,000- members congregation and the proclamation of the gospel was videotaped and broadcast on TV channels and social media to hundreds of thousands of Ugandans. We tried to help to develop media work in East Africa. We collaborated with the locals and Tommy Collin produce a program called Worship Factor for GOD TV in this mission trip. Through the work of Gospel First, we donated wireless microphone technology for media work at Worship House Church. In East Africa, the use of social media is growing exponentially and it is important to invest in this work, because through the media in Africa, it is possible to reach huge masses of people.

April Mission 2021 Pakistan:
In April, we made a mission trip to one major city in Pakistan. We also organized gospel proclamation events in the Ta-le-ban areas. We had more than dozen happenings in different regions. The main event gathered thousands of people. About two hundred people made the decision to follow Jesus, during this mission trip.

July 2021 Mission to Tanzania, Mbeya:
We had a really big event in July, at the end of August in Mbeya, Tanzania. In this mission, we use a lot of media, TV and Radio channels. We organized a seminar for 1,000 pastors. We trained and equipped local spiritual workers through this seminar.
We also organized a seminar training day for women, working in the Church, which was attended by about 700 women. The main event of the mission was a three days long crusade where we got a really large crowd, it looked like a sea of people. Tens of thousands of people attended this proclamation event. Huge numbers of people responded to the gospel and 400 people signed up for churches registration and baptism. Through this campaign, we reached tens and tens of thousands of people with the gospel. We also visited during the same trip Dar Es Salaam mus-lim areas churches and church planting projects.

September 2021 Mission to Pakistan:
In Pakistan, we were involved in really big events. The main declaration event was one of Pakistan’s largest declaration gatherings, with tens of thousands of people. In addition to the main event, there were nearly ten major events that reached thousands of people with the proclamation of the gospel. Also Pakistani politicians showed visibility at the events. The number of events on this mission trip was about 40. We also went to remote side villages with gospel proclamation events that reached in the best cases about 500-700 people. Hundreds of people came to faith and we were delighted to participate in the discipleship process and baptize nearly a hundred Pakistanis before leaving to Finland.

Evangelism work in Pakistan:
We have hired an evangelist named “Gideon” (name changed) to work in Pakistan. He is a young, passionate evangelist under the age of 30 who has won souls for Jesus every month and baptized those who have come to faith. The Tornio Pentecostal Church gives a little support for this work. We train Pakistani evangelists weekly based from Finland.

We have also just started working among women in September 2021. “Mona” (she is under 30 years of age) is starting to organize women’s work through Gospel First. We look forward to the start of women’s work and to reach Pakistani women with the gospel.

Evangelism work in Uganda:
We have opened an evangelism center in the Ugandan capital, Kampala, in August 2021. The small house in the city center serves as a meeting place for evangelists, where people are brought from the street this house serves as a place to hold gospel proclamation events. Our teams consist of evangelists who are about 20 years old. There are currently about 10 evangelists in the team. We regularly train these evangelists and try to coordinate to make evangelism work in the Kampala area systematic, together with local congregations.

Evangelism Street work Finland:
We have toured Finnish cities and streets throughout the summer season. Kotka, Porvoo, Espoo, Turku, Helsinki, Vantaa are places where we have often organized street evangelism events. We have also done street events in Southern Ostrobothnia and Lapland this year. This year, we have frequently visited Kontula, as well as Vaasanaukio, which are the centers of drug sales in Finland and good places for evangelism. We have evangelized and distributed spiritual material on the streets on a weekly basis. During the summer, dozens of people have made the step of faith to follow Jesus during street events.

We have told high school students about missionary work organized by the Pentecostal Church Service.

Books:
We’ve distributed the “Avaimet” books and the “ Pelosta vapaaksi” books to several hundred for free at street events. We have also printed 1000 copies of the “Avaimet” book, translated in Urdu. This is a good Pakistani Discipleship material, it’s been provided free of charge. This is one of our tools of evangelism in Pakistan.

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä :

Suurin tarve:
TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

Suurin tarve:
MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Jeesus antoi meille lähetyskäskyn mennä kaikkeen maailmaan ja julistaa evankeliumi kaikille luoduille. (Mark. 16:15) Tämä oli lähetyskäsky, ei ehdotus. Ja tärkeä asia on, että kun lähdemme, teemme sitä mitä Jeesus pyysi tekemään, eli julistamme evankeliumia. Nykyään tehdään paljon fyysistä auttamistyötä, mutta Raamatun mukaan tärkein ja paras apu on se, että viemme evankeliumin voiman ihmisille, se on tärkeintä ja se on hengellistä auttamista. On olemassa taivas ja on olemassa helvetti, kyse on iankaikkisesta kadotuksesta, tai iankaikkisesta pelastuksesta.

Tämän Jeesuksen antaman lähetyskäskyn toteuttamiseksi olemme perustaneet Gospel First työn. Tarvitsemme apuasi evankeliumin viemiseen, vaikka evankeliumi on ilmaista sen vieminen aiheuttaa kustannuksia. Meillä on monta isoa missiota suunnitteilla ja tarvitsemme taloudellista tukea näiden toteuttamiseen.

Meillä on palava näky rakentaa kaikken suurimmat julistus tapahtumat, mitä Suomesta käsin on koskaan rakennettu. Tämä aika tarvitsee sitä! Ihmisiä on nykypäivänä miljardeja ja evankeliumin julistus kampanjat ovat tehokas keino tavoittaa ihmismassoja.

Nyt syyskuun ja lokakuun vaihteessa 2021 meillä on useita kymmeniä tapahtumia Pakistanissa ja julistamme evankeliumia tuhansille ja tuhansille ihmisille. Tapahtumien järjestely vaatii useita busseja ihmisten kuljetuksiin eri alueilta ja äänentoisto laitteita. Rakenteellisia kustannuksia muodostuu pakosti, isoista massa -tapahtumista. Auta meitä tekemään tätä työtä, ohessa tiedot kuinka voit tukea:

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä :

Suurin tarve:
TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

Suurin tarve:
MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Tue Gospel First -työtä.
Missiota, Lähetystyötä ja kotimaan toimintaa! Eloa on paljon, lähetä meitä elonkorjuuseen julistamaan pelastuksen evankeliumia.

Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? (Room. 10:13-15)

MISSIOLÄHETYSTYÖ ☺️✝️🙏
Teemme lähetystyötä monissa maissa. Olemme havainneet, että keskisuurten missioiden kautta voimme saavuttaa ihmisiä tehokkaasti.

Yksi esimerkinä toiminta -ideastamme: Ugandan pakolaisleirit. Kun viemme pienellä kuorma-autolla äänentoiston tällaiselle Leirille, saamme pienellä investoinnilla julistettua evankeliumin tuhansille pakolaisille

Olemme toimineet monessa maassa, julistaen evankeliumia. Italiassa, Virossa, Venäjällä, Pakistanissa, Ugandassa ja Tansaniassa, muutamia maita mainiten. Olemme nähneet suuret määrät uskoontuloja ja etsimme jatkuvasti Strategisia kohteita, jonne järjestäää missiota. Evankeliumi on ilmaista, mutta sen vieminen maksaa. Pienikin apu mahdollistaa evankeliumin viemisen suurille määrille ihmisiä. Tavalla jolla toimimme, voisimme ajatella, että evankeliumin vieminen tällä tavalla maksaa n. 50 centtiä / per tavoitettu ihminen.

KATUTYÖTÄ SUOMESSA
Teemme Suomessa katutyötä. Olemme käyneet eri kaupungeissa ympäri suomen ja järjestäneet katukirkko -tapahtumia. Olemme vieneet hengelliset laulut ja julistuksen sinne missä pelastusta tarvitaan, eli kujille ja toreille. Äänentoisto laitteet ja tuolit, pöydät, termospullot, keksit ja mehu saavat aikaiseksi hyvän kanssakäymisen ja tämä on hyvä tapa julistaa evankeliumia. Tarjoamme keskusteluapua ja hengellistä kirjallisuutta. Moni etsii vastauksia elämän ongelmiin ja suuriin kysymyksiin.

Olemme tehneet katutyötä vuosia ja tämä on tärkeä osa Gospel First ry:n lähetystyötä, julistaa evankeliumia Suomessa. Me haluamme innostaa uskovia lähtemään kanssamme evankelioimaan. Aina löytyy heitä, jotka tarvitsevat apua ja paras apu on evankeliumi.

Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10: 14-15)

YHTEISKRISTILLINEN, VOITTOA TAVOITTELEMATON LÄHETYSJÄRJESTÖ
Gospel First ry on yhteiskristillinen lähetysjärjestö joka toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämä on Jumalan antama lähetystyö -mallin ydin ja tämä käsky on yhä voimassa, tänä päivänäkin.

Länsimaissa nykypäivän lähetystyön painopiste on siirtynyt yhä enemmän projektiluonteiseksi ja kehitysyhteistyö -painotteiseksi. Tämän vuoksi nyt on suuri tarve julistus painotteiselle lähetystyö – toiminnalle.

Maapallollamme on enemmän ihmisiä kuin koskaan ja heistä suurin osa on alle 30 vuotiaita, näille ihmisille evankeliumi ei ole hyvä uutinen, jos he eivät koskaan kuule sitä. Siksi on tarve toimia! Olemme viime vuosina nähneet hyväksi toiminta malliksi rakennetut missiot, jossa yhdistetään evankeliointi ja julistustyö. Raamatusta ymmärrämme, että Jumalalla on missio viedä evankeliumi kaikkeen maailmaan. Miten tämä onnistuu? Tämä onnistuu toteuttamalla Jeesuksen antamaa missio- ohjetta: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille” (Mark. 16:15)

Me haluamme mennä, me haluamme julistaa, tätä missiota haluamme Gospel First -järjestönä toteuttaa. Nyt on elonkorjuun aika!

Ettekö sano: ”Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Olemme aloittaneet lähetys/missio -työn Gospel First ry:nä vuonna 2019.Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeljumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

MISSIOLÄHETYSTYÖ ☺️✝️🙏
Teemme lähetystyötä monissa maissa. Olemme havainneet, että keskisuurten missioiden kautta voimme saavuttaa ihmisiä tehokkaasti.

Yksi esimerkinä toiminta -ideastamme: Ugandan pakolaisleirit. Kun viemme pienellä kuorma-autolla äänentoiston tällaiselle Leirille, saamme pienellä investoinnilla julistettua evankeliumin tuhansille pakolaisille

Olemme toimineet monessa maassa, julistaen evankeliumia. Italiassa, Virossa, Venäjällä, Pakistanissa, Ugandassa ja Tansaniassa, muutamia maita mainiten. Olemme nähneet suuret määrät uskoontuloja ja etsimme jatkuvasti Strategisia kohteita, jonne järjestäää missiota. Evankeliumi on ilmaista, mutta sen vieminen maksaa. Pienikin apu mahdollistaa evankeliumin viemisen suurille määrille ihmisiä. Tavalla jolla toimimme, voisimme ajatella, että evankeliumin vieminen tällä tavalla maksaa n. 50 centtiä / per tavoitettu ihminen.

KATUTYÖTÄ SUOMESSA
Teemme Suomessa katutyötä. Olemme käyneet eri kaupungeissa ympäri suomen ja järjestäneet katukirkko -tapahtumia. Olemme vieneet hengelliset laulut ja julistuksen sinne missä pelastusta tarvitaan, eli kujille ja toreille. Äänentoisto laitteet ja tuolit, pöydät, termospullot, keksit ja mehu saavat aikaiseksi hyvän kanssakäymisen ja tämä on hyvä tapa julistaa evankeliumia. Tarjoamme keskusteluapua ja hengellistä kirjallisuutta. Moni etsii vastauksia elämän ongelmiin ja suuriin kysymyksiin.

Olemme tehneet katutyötä vuosia ja tämä on tärkeä osa Gospel First ry:n lähetystyötä, julistaa evankeliumia Suomessa. Me haluamme innostaa uskovia lähtemään kanssamme evankelioimaan. Aina löytyy heitä, jotka tarvitsevat apua ja paras apu on evankeliumi.

Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10: 14-15)

YHTEISKRISTILLINEN, VOITTOA TAVOITTELEMATON LÄHETYSJÄRJESTÖ
Gospel First ry on yhteiskristillinen lähetysjärjestö joka toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämä on Jumalan antama lähetystyö -mallin ydin ja tämä käsky on yhä voimassa, tänä päivänäkin.

Länsimaissa nykypäivän lähetystyön painopiste on siirtynyt yhä enemmän projektiluonteiseksi ja kehitysyhteistyö -painotteiseksi. Tämän vuoksi nyt on suuri tarve julistus painotteiselle lähetystyö – toiminnalle.

Maapallollamme on enemmän ihmisiä kuin koskaan ja heistä suurin osa on alle 30 vuotiaita, näille ihmisille evankeliumi ei ole hyvä uutinen, jos he eivät koskaan kuule sitä. Siksi on tarve toimia! Olemme viime vuosina nähneet hyväksi toiminta malliksi rakennetut missiot, jossa yhdistetään evankeliointi ja julistustyö. Raamatusta ymmärrämme, että Jumalalla on missio viedä evankeliumi kaikkeen maailmaan. Miten tämä onnistuu? Tämä onnistuu toteuttamalla Jeesuksen antamaa missio- ohjetta: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille” (Mark. 16:15)

Me haluamme mennä, me haluamme julistaa, tätä missiota haluamme Gospel First -järjestönä toteuttaa. Nyt on elonkorjuun aika!

Ettekö sano: ”Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Olemme aloittaneet lähetys/missio -työn Gospel First ry:nä vuonna 2019.Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeljumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Gospel First ry
Y tunnus: 3083801-5

Kannatustili Op:
FI23 5542 2320 4252 00

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Say, yes to God! ☺️👍✝️❤️
because God will use the most unlikely ones! Don’t worry, if you feel weak is not about your strength, but about His Strength. Just preach the gospel, because there is build in power in the gospel- the power of the Holy Spirit!🔥
(Rom 1:16)

And it’s His heart to use people whom the world regards as unimportant.
(1. Co 1:28)

Satan’s biggest fear concerning your life is, that you would become what God created you to be. This is why he has tried everything to make you lose focus from the great commission.
(Eph 2:10 + Mar 16:15)

”He is no fool who gives what he cannot keep, to gain what he cannot lose.” – Jim Elliot

WhatsApp WhatsApp us