Kategoria: TV7

TV7 Jumalan pelissä suora rukousohjelma maanantaina 25.10.2021 klo 19 alkaen. 🇫🇮🙏Studiolla mukana rukoilemassa Kimmo ja Leena Metsämäki ja Arto Boa. Tule mukaamme rukoilemaan. Voit lähettää esirukousaiheita ohjelmaan.

Rukous on sydämen puhetta Jumalan kanssa: ”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.” (Fil. 4:6)✝️❤️🙏

Jumalan peilissä -rukousohjelma TV7.
Oli ilo rukoilla tänään yhdessä Kimmo ja Leena Metsämäen kanssa Jumalan peilissä -rukousohjelmassa. Kiitos Esa-Pekka ja Soile Mattilalle musiikista.

Ihmisillä on paljon hätää näinä päivinä, mutta onneksi meillä on rukouksia kuuleva Jumala! Rakastava Jumala, joka haluaa auttaa ihmisiä!

Muurinaukossa – esirukous ohjelma ☺️🇫🇮🙏 oli ilo rukoilla väkevien Herran ihmisten kanssa TV7:lla tänään. Kenneth Witick, Elina Karonen, Marita Rautio, Martti ja Mirja Ojares. Koin erityisesti sydämelläni tänään rukoilla Jumalan Sanan vapaus -Mielenilmaus asiaa, että uskovaiset lähtisivät liikenteeseen ja tulisivat osoittamaan mieltänsä. Rukoilimme tänään erityisesti Päivi Räsänen puolesta.

Jumalan Sanan vapaus Mielenilmaus on Eduskuntatalon edustalla Helsingissä 20.6.2021 klo 14-14:30, tule mukaan! Gospel First -ryhmään mahtuu vielä porukkaa. Ilmoita itsesi mukaan, tämän Facebookin kautta tai sähköpostilla:
info@g1international.fi

Voit myös Kerätä oman 50 hengen ryhmän mielen ilmaukseen. Lisää tietoa: Suomen evankelinen Allianssi.

jumalansananvapaus

Jumalan peilissä -rukousohjelma klo 19
Täällä valmistaudutaan suoraan rukousohjelma. Kimmo ja Leena Metsämäki on mukana tänään rukoilemassa. Tule sinäkin mukaan rukoilemaan!🙏🇫🇮😁

Voit lähettää rukouspyyntöjä sähköpostilla tai Facebookin kautta!

Rukoillaan yhdessä Suomen puolesta! 🇫🇮

Olipa jouluinen tunnelma tänään kuvata TV7 ohjelmia Nuuksioissa, jouluteemalla ensi jouluksi.❄️ melkein kun olisi Lapissa käynyt..
Nopeastihan tuo aika menee kohti seuraavaakin joulua ja joulun sanomahan on evankeliumin sanoma: messias tuli pelastamaan meidät! Ja tämä sanoma syntien sovittajasta Jeesuksesta Kristuksesta on aina ajankohtainen!

Maanantai 25.01.2021 klo 19
Gospel First – Jumalan peilissä rukousohjelma.
TV7 studiolla suorassa lähetyksessä kanssasi rukoilemassa, Arto & Serena Boa ja Kimmo Metsämäki. Voit lähettää rukous aiheita etukäteen rukous@tv7.fi

Olet tervetullut kanssamme rukoilemaan!

”Olkaa aina iloiset. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa”. (Tess. 5:16-18)

Tervetuloa mukaan suoraan Jumalan peilissä -rukousohjelmaan. Tänään maanantaina 2.11 klo 19 alkaen. Rukoillaan yhdessä Suomen puolesta! 🇫🇮☺️🙏

Tänään TV7 Sudiolla, livenä rukoilemassa, Arto Boa, Kimmo ja Leena Metsämäki.

Rukouspyyntöjä voi lähettää etukäteen rukous(at)tv7.fi. Illan aikana studioon avataan myös puhelinlinja. Voit seurata lähetystä myös TV7:n facebook sivulla.

Voit myös jättää rukousaiheita tämän postauksen viesteihin.

Olemme tehneet nyt vähän yli vuoden lähetys/missio -työtä Gospel Firstin kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä tätä työtä, jos autat meitä julistamaan evankeliumia. Voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Seuraava missio: Joulukuussa 2020 järjestämme mission Dar Es Salamin -muslimialueilla, jos sydämesi sykkii sille, että ihmiset saisivat uudestisyntyä evankeliumin julistuksen kautta, niin olemme kiitollisia, jos pystyt auttamaan meitä.

Ettekö sano: ’Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Gospel First ry Pienkeräys
Keräysnumero: RA/2020/1211
Keräyksen kesto: 8.01.2021 saakka
Keräystili: FI23 5542 2320 4252 00

Mobilepay 61466

Hei tänään TV7 suora rukousohjelma klo 19. 🙏🇫🇮 Paavo Järvinen ja Arto Boa rukoilemassa sinun kanssasi. Voit laittaa rukouspyyntöjä, joko tänne Facebookiin tai osoitteeseen: rukous@tv7.fi

On mukava käydä Paavon ohjelmassa vierailemassa. Rukoillaan yhdessä tänään maamme puolesta ja rukousaiheiden puolesta, niitä on paljon! Mutta on ilo rukoilla asioiden puolesta, koska Jumala on voimallinen auttamaan! ☺️🙏🇫🇮