Tule mukaan rukoilemaan suoraan lähetykseen Jumalan peilissä -rukousohjelmaan TV7:lle klo 19:00 alkaen. Rukous voi paljon!

Terveisiä TV7 studiolta. Täällä valmistaudutaan suoraan lähetykseen. Tule mukaan rukoilemaan kanssamme klo 19 eteenpäin! Meillä on rukouksia kuuleva Jumala!

”Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa.” (Jaak. 1:17)

Miehet murtavassa rukouksessa tänään TV7 klo 19:00 Tule mukaan klo 19-21 suoraan lähetykseen rukoilemaan Suomen puolesta. 🙏🇫🇮

https://fb.watch/c4Z5Xne44E/

Rukoilemassa Martti Ojares, Mika Jantunen, Matti Wendelin, Arto Boa, Veijo Piipponen, Voitto Mäkinen ja Hannu Puustelli.

Jaak. 5:16 Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.

TV7 Jumalan pelissä suora rukousohjelma maanantaina 25.10.2021 klo 19 alkaen. 🇫🇮🙏Studiolla mukana rukoilemassa Kimmo ja Leena Metsämäki ja Arto Boa. Tule mukaamme rukoilemaan. Voit lähettää esirukousaiheita ohjelmaan.

Rukous on sydämen puhetta Jumalan kanssa: ”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.” (Fil. 4:6)✝️❤️🙏

Jumalan peilissä -rukousohjelma TV7.
Oli ilo rukoilla tänään yhdessä Kimmo ja Leena Metsämäen kanssa Jumalan peilissä -rukousohjelmassa. Kiitos Esa-Pekka ja Soile Mattilalle musiikista.

Ihmisillä on paljon hätää näinä päivinä, mutta onneksi meillä on rukouksia kuuleva Jumala! Rakastava Jumala, joka haluaa auttaa ihmisiä!

Muurinaukossa – esirukous ohjelma ☺️🇫🇮🙏 oli ilo rukoilla väkevien Herran ihmisten kanssa TV7:lla tänään. Kenneth Witick, Elina Karonen, Marita Rautio, Martti ja Mirja Ojares. Koin erityisesti sydämelläni tänään rukoilla Jumalan Sanan vapaus -Mielenilmaus asiaa, että uskovaiset lähtisivät liikenteeseen ja tulisivat osoittamaan mieltänsä. Rukoilimme tänään erityisesti Päivi Räsänen puolesta.

Jumalan Sanan vapaus Mielenilmaus on Eduskuntatalon edustalla Helsingissä 20.6.2021 klo 14-14:30, tule mukaan! Gospel First -ryhmään mahtuu vielä porukkaa. Ilmoita itsesi mukaan, tämän Facebookin kautta tai sähköpostilla:
info@g1international.fi

Voit myös Kerätä oman 50 hengen ryhmän mielen ilmaukseen. Lisää tietoa: Suomen evankelinen Allianssi.

jumalansananvapaus

Jumalan peilissä -rukousohjelma klo 19
Täällä valmistaudutaan suoraan rukousohjelma. Kimmo ja Leena Metsämäki on mukana tänään rukoilemassa. Tule sinäkin mukaan rukoilemaan!🙏🇫🇮😁

Voit lähettää rukouspyyntöjä sähköpostilla tai Facebookin kautta!

Rukoillaan yhdessä Suomen puolesta! 🇫🇮

Olipa jouluinen tunnelma tänään kuvata TV7 ohjelmia Nuuksioissa, jouluteemalla ensi jouluksi.❄️ melkein kun olisi Lapissa käynyt..
Nopeastihan tuo aika menee kohti seuraavaakin joulua ja joulun sanomahan on evankeliumin sanoma: messias tuli pelastamaan meidät! Ja tämä sanoma syntien sovittajasta Jeesuksesta Kristuksesta on aina ajankohtainen!

WhatsApp WhatsApp us