Liesikappeli – Myyrmäen helluntaiseurakunta🇫🇮✨🙏
Olipa mukava vierailla Liesikappelissa.
”Ilo ei ole sitä, että meiltä puuttuisi ongelmat – vaan ilo on Kristuksen läsnäoloa! Ja Kristuksen läsnäoloa saimme kokoa tänään kokouksessa.

Päivän saarnateksti oli vaskikäärmeestä, siitä kuinka käärmeiden puremaksi joutuneet Israelilaiset saivat avun erämaassa, katsomalla vaskikäärmeeseen. Tämä oli esikuvaa Jeesuksesta.
Uusi testamentti kertoo seuraavasti samasta aiheesta:

Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän, että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä. (Joh. 3:14-15)

Eli lyhykäisyydessään, meitä kaikkia on purrut käärme, sielun vihollinen Saatana. Ja synnin myrkky tappaa meidät, jos emme saa apua. Jeesus tuli ja kuoli ristillä ja häneen uskomalla ja Hänen luotaan me saamme voiman, joka karkoittaa synnin myrkyn, pelon ja kuoleman. Joka uskoo Häneen ei koskaan kuole! Jeesus tuli auttamaan meitä ja tekemään meidät vapaaksi synnin ja pelon otteesta ja myrkystä! Mikä ilouutinen! Me voimme olla vapaita ja julistaa Hänen voittoaan!

Hope – event at Kera, Espoo.☀️😁🇫🇮🙏
We sang, ate and preahed the Gospel of Jesus Christ! I rejoice, because when in the end I gave an calling to come to Christ, my new Muslim -back round friend gave his life to Jesusi. The altar -calling moment! Praise the Lord! 💯🔥✝️❤️🙏

Liesikappeli – Myyrmäen helluntaiseurakunta su 30.8 klo 11🇫🇮✨🙏
Puhe Arto Boa, johto Jari Kolehmainen, musiikki Annikka kolehmainen. Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita.

Hello friends, all of you that have came to Finland as refugees. Long time I haven’t see some of you. You are welcome to join us in the HOPE -meeting at the Kera, Espoo. I want to share you a message of hope with Esa-Pekka Mattila and Amged Gabra.

Welcome to a Christian hope event on Saturday August 29th at 14:00 at the yard near of the Kera railway station.☀️🇫🇮✨🙏

address: Karapellontie 11, Espoo. Program: music, greetings, fellowship. Interpretation in Arabic, Farsi and Russian. Tea, hummus, and bread will be served.

Organizer: Pentecostal church of Espoo
✝️🙌🙏أهلا بك

Porvoo🇫🇮☀️
Taivas on auki -ilta 27.8.2020 klo 18.
Puhujana Arto Boa. Tervetuloa mukaan!☺️🙏
Missiokyrkan, Rauhankatu 37

Heidi Hagert kertoo ajatuksiaan Unkarin romanityön -lähetystyö näystään. Lisää tietoa Heidiltä: heidi.hagert@gmail.com ☺️🙏

Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma TV7 tiistai 25.8.2020 klo 21:15✨🙏

Jumalan lahjat? Tiesitkö, että pelastus on Jumalan lahja? ✨Elämä on lahja Jumalalta.🤔Pyhän Hengen armolahjat ovat tarkoitettu sinulle. 🔥Raamatun lupaukset ovat Jumalan lahjoja meille.💯

Pastori Wilson Bugembe Ugandasta kertoo kuinka Jumala on antanut sinulle lahjana ainutkertaisen elämän ja elämän tehtävän, hän rohkaisee meitä alkamaan toteuttamaan sitä elämää, johon Jumala on meidät kutsunut.
Kuulumisia myös Gospel First Mubende -missiosta, jossa moni löysi pelastuksen lahjan. Espoon Helluntaiseurakunnan pastori Esa-Pekka Mattila opettaa ohjelmassa tästä aiheesta. Lähde mukaan tutkimaan Jumalan lahjoja ohjelman pariin.

Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Jumalan lahjat tiistaina 25.8.2020 klo 21:15

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Olemme tehneet nyt noin vuoden lähetys/missio -työtä Gospel First kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Porin lähetysseurakunta💯🇫🇮🙏
Kiitos Jumalalle! Oli ilo olla Porissa ilosanoman illassa. Todella tämä oli ilosanoman ilta ja on kiitollinen mieli siitä, että evankeliumissa on voima pelastukseen ja niin oli myös Porissa🔥🙏🙌
Kiitos Jumalalle, kun näkee uskon ratkaisuja, niin se sytyttää aina uutta intoa julistaa! 🙌☺️✝️🙏

Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. (Joh. 3:17)✝️🙏