PLEASE PRAY FOR FINLAND 🇫🇮🙏
Jesus didn’t come to judge the world, but to save the world. Gospel belongs to everyone, because gospel is is the only message of salvation.

We are rejoicing for the people who have come in the faith. Because of the Corona, our missions got canceled. We didn’t get depressed about it, we started to do what was possible in this situation, we started going around Finnish cities. We have been 6-7 weeks really active way in the streets of Finland, doing outreach and also gospel-meetings in the streets and churches. And I’m surprised, because now 6-7 weeks every week some/ somebody has come in the faith. Nothing extremely big, but everyone week some/someone has come in the faith.

I’m so, so happy about all of this, because spiritual ground of Finland is really hard at the moment. Thank Jesus that you was coming to save people and you are doing it! Let’s pray for Finland 💯🇫🇮🔥✝️❤️🙏

Kirkkonummi 27.9 klo 16☀️🇫🇮🙏
Toivonilta, Arto ja Serena Boa.
YWAM -Helsinki. Bändi.

Menemme klo 13.30 evankelioimaan Kirkkonummen keskustaan, yhdessä Niki Mannisen vetämän YWAM -Helsinki porukan kanssa.

Klo 16 kokous Kirkkonummen helluntaiseurakunnassa, toivon torilla.
Os. Kirkkotori 2, 02400 Kirkkonummi

Tervetuloa mukaan evankelioimaan ja toivon ilta -kokoukseen!

Järj. Kirkkonummen helluntaiseurakunta &
Gospel First ry & YWAM -Helsinki

Kotka, Soihtukirkko 26.9 klo 18.30☀️🇫🇮🙏
Arto ja Serena Boa, musiikissa Ilpo Salo ja Carlo Polo. Jumalan Sanaa, todistuksia, rukousta & ylistystä. Iloa, rauhaa, vapautta Pyhässä Hengessä. ELÄMÄÄ! Iltapalaa & yhteyttä. Loppuillasta jaossa elintarvikkeita.

Tervetuloa mukaan! ☺️

Os. Mäkeläntie 2,
48300 Kotka

Porvoo torstaina 24.9 klo 18🇫🇮☀️🙏
Taivas on auki-ilta, Arto ja Serena Boa.
Tilaisuudessa ylistystä ja esirukouspalvelu.
Tervetuloa mukaan!

Missiokyrkan
Os. Rauhankatu 37, Porvoo

Järj. Taivas on auki ry & Gospel First ry

Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma TV7 tiistai 22.9.2020 klo 21:30

Yhteys? Jeesus tuli palauttamaan yhteyden Jumalaan ja myös sitä kautta yhteyden toisiin ihmisiin. Miten tämä on mahdollista?

Yhdessä tehty missio Mubendessa tavoitti tuhansia. Oli ilo nähdä kuinka nuori sukupolvi palvelee Jumalaa Ugandassa. Minä (Arto) 40v. Olin vanhin koko tiimistä, jolla järjestimme todella onnistuneen mission ja paljon ihmisiä pelastui mission kautta, joka päivä kymmenittäin ja aina satamääriin asti. Onnistuneen mission selkärankana oli yhteys, toimimme yhdessä eri seurakuntien ja pastoreiden kanssa ja saimme vetää isot kalaverkot ylös Mubende -missiossa. Serena kertoo ohjelmassa, mitä yhteys merkitsee hänelle.

Pastori Wilson Bugembe, Ugandasta kertoo siitä, kuinka Jeesus auttaa sinut jaloillesi, niin että voit auttaa toisia. Pastori Isaac Ssenjongo kertoo terveisiä Viron lähetysmatkaltamme, hän kertoo kuinka Pyhä Henki tuo herätyksen ja yhteyden.

Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Yhteys 22.09.2020

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Olemme tehneet nyt noin vuoden lähetys/missio -työtä Gospel First kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Olipa upea päivä Piritorilla! ☀️
Aurinko paistoi ja porukkaa oli paljon liikenteessä. Evankeliumin ilosanomalle oli kysyntää! Monia hyviä kohtaamisia, rukousta ja kahvia. Kiitos YWAM -Helsinki, oli hienoa tehdä yhteistyötä lähetyskäskyn toteuttamiseksi. ☺️🇫🇮💯🙏

”Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.
Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.
Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita.
Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”
(Apt. 2:17-21)

Tule mukaan, jos pääset.
Evankeliointia Piritorilla klo 15 eteenpäin. 
Musiikkia, kahvia ja todistuksia.

Järj. YWAM ja Gospel First.

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:13-15)

Hyvinkää - operation prayer

Hyvinkää - operation prayer 💯🙏🇫🇮☺️
We had wonderful time at Glory Realm BC Hyvinkaa!
Mat 6:5 “And when you pray, you must not be like the hypocrites. For they love to stand and pray in the synagogues and at the street corners, that they may be seen by others. Truly, I say to you, they have received their reward.
Mat 6:6 But when you pray, go into your room and shut the door and pray to your Father who is in secret. And your Father who sees in secret will reward you.

12.9.2020 Porvoo💫 -Kyse on iankaikkisuudesta❓
Miika Kalliorinne

Jeesus sanoi:
”Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos joku pitää minun sanani, hän ei ikinä näe kuolemaa.” (Joh.8:51)