Evankeliointia Porvoossa🇫🇮☺️🙏
Evankeliumissa on Jumalan voima pelastukseen. Ilosanoma on sanoma, eli se pitää kommunikoida. Ilosanoma ei ole ilosanoma, niille jotka eivät ole kuulleet sitä? Ja kuinka he voivat kuulla, jos kukaan ei mene ja kerro? Siksi meidän tulee mennä ja kertoa ilosanomaa ihmisille. ☺️💯🇫🇮🙏

Jeesus sanoi, että menkää ja julistakaa. Kun teemme sitä olemme osa Jumalan rakkauden missiota. Evankeliumi on parasta mitä voimme kärsivälle maailmalle tarjota. Kyse on pelastuksesta, helvetistä ja taivaasta.

Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Joh 3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
Joh 3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
Joh 3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.

Porvoon tori🇫🇮🙏
Evankeliointia✝️🇫🇮❤️
Evankeliumissa on Jumalan voima pelastukseen! On aina ilo kertoa tästä sanomasta, ilosanomasta.