Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma TV7 tiistai 22.9.2020 klo 21:30

Yhteys? Jeesus tuli palauttamaan yhteyden Jumalaan ja myös sitä kautta yhteyden toisiin ihmisiin. Miten tämä on mahdollista?

Yhdessä tehty missio Mubendessa tavoitti tuhansia. Oli ilo nähdä kuinka nuori sukupolvi palvelee Jumalaa Ugandassa. Minä (Arto) 40v. Olin vanhin koko tiimistä, jolla järjestimme todella onnistuneen mission ja paljon ihmisiä pelastui mission kautta, joka päivä kymmenittäin ja aina satamääriin asti. Onnistuneen mission selkärankana oli yhteys, toimimme yhdessä eri seurakuntien ja pastoreiden kanssa ja saimme vetää isot kalaverkot ylös Mubende -missiossa. Serena kertoo ohjelmassa, mitä yhteys merkitsee hänelle.

Pastori Wilson Bugembe, Ugandasta kertoo siitä, kuinka Jeesus auttaa sinut jaloillesi, niin että voit auttaa toisia. Pastori Isaac Ssenjongo kertoo terveisiä Viron lähetysmatkaltamme, hän kertoo kuinka Pyhä Henki tuo herätyksen ja yhteyden.

Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Yhteys 22.09.2020

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Olemme tehneet nyt noin vuoden lähetys/missio -työtä Gospel First kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)