Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Jumalan pelko TV7 tiistai 20.10.2020 klo 21:30

Me voimme pelätä monia asioita. Raamattu selvästi rohkaisee meitä voittamaan pelot. Silti raamattu puhuu yhdestä terveestä pelosta, joka meillä tulisi olla, Jumalan pelosta, mitä sillä tarkoitetaan?

Terveisiä Kongosta ja Ugandan rajalla sijaitsevasta pakolaiskeskuksesta. Pastori Safari Akili on järjestämässä Gospel Firstin kanssa missiota pakolaisleirille, heti kun se vain on mahdollista nykyisessä tilanteessa.

Minna Karhunen kertoo Venäjän vierailulla ollessamme, kuinka Jumalan pelko ja sen ymmärtäminen on ollut siunaus elämässä.

Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Jumalan pelko TV7 tiistai 20.10.2020 klo 21:30

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi evankelioimme, rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Olemme tehneet nyt vähän yli vuoden lähetys/missio -työtä Gospel Firstin kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Gospel First ry Pienkeräys
Keräysnumero: RA/2020/1211
Keräyksen kesto: 8.01.2021 saakka
Keräystili: FI23 5542 2320 4252 00

Mobilepay 61466

Kouvola su 18.10 klo17☺️🇫🇮🙏
Tervetuloa mukaan sunnuntain kokoukseen. Arto ja Serena Boa.
Musiikissa Ilpo Salo ja Carlo Polo.

Ylistyksenvuori -seurakunta,
Kivimiehenkatu 5, 45100 Kouvola
Tervetuloa mukaan!