Päivä: 1.6.2021

Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Ajan Merkit TV7 tiistai 1.6.2021 klo 21:30

Suomessa laajasti tunnettu Pastori Michael Kimuli Ugandasta tuo ohjelmassa profetaalisen viestin Suomelle! Tämä sanoma on todella rohkaiseva liittyen Suomen profetaaliseen kutsuun.

Ohjelmassa myös terveisiä Tansaniasta. Niki Manninen kertoo miksi on tärkeää julistaa evankeliumia, sekä kertoo ihmeellisestä johdatuksesta, joka tapahtui Dar Es Salamissa. Pastori Nelson Sinko Dar Es Salamista kertoo uutisia Gospel First -missiosta.

Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Ajan Merkit TV7 tiistai 1.6.2021 klo 21:30

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi evankelioimme, rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Olemme tehneet kohta kaksi vuotta lähetys/missio -työtä Gospel Firstin kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Ohessa yhteystiedot, jos haluat kannattaa ja tukea työtämme, että voisimme jatkaa evankeliumin julistusta:

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Oli ilo olla tänään lukion uskonnontunnilla Koulupastori Raino Ojalan kanssa puhumassa kristillisestä lähetystyöstä.
Hienointa oli saada oppilailta hyvää palautetta, jota he pystyivät antamaan anonyymisti tunnin jälkeen. Asteikolla 1-4 oppilaat arvioivat tunnin numerolla 3,4! Se on upea numero.

Yli puolet oppilaista antoi myös kirjallista palautetta. Esim. “Tunti sai minut ajattelemaan, mitä on oma uskoni?” “ toinen kirjoitti: ”Mietin miten minä voisin päästä lähetystyöhön?” Joku kirjoitti: ” opin että lähetystyö voi olla hauskaa?” Yms.🤩🙏

Lukiolaisille heräsi monia ajatuksia positiivisesta uskonnon vapaudesta, mitä se tarkoittaa? Täytyy sanoa että, koulupastori Raino Ojala tekee Hyvän Sanoman kautta upeaa koulutyötä! Jos haluat tietää lisää Rainosta hänellä on mm. Hyviä videoita YouTubessa: SomeRaino

Helsinki – rukoilee 2021 🇫🇮 Patmostalolla.
Sunnuntai 30.5.2021 klo 18.00 alkaen Facebookissa. (Jorma Lahikainen / Helsinki rukoilee Facebook -sivut) 

Tule mukaan rukoilemaan 🙏🇫🇮

Rukousaiheet:

  1. Lasten ja nuorten kesä
  2. Seurakunnan kesä
  3. Kuntavaalit

Linkki rukousohjelmaan:

https://www.facebook.com/jorma.lahikainen/videos/4025084547568434/?d=n