Päivä: 2.6.2021

We had an encouraging prayer-evening at the Kaivo, Matinkylä. It was awesome that we were from so different national backgrounds, coming together to pray for the Great Commission! Our backgrounds were from Kongo, Rwanda, Tanzania, Italy, USA, Finland etc. That’s great! And Bible is saying that in the last days God will pour His spirit over all flesh, that means also over all nationalities. This is happening for a reason that we could preach the gospel in the Holy Spirit and fulfill the Great Commandment, to reach out to the lost! That we were praying at Kaivo yesterday! 🙏🙌✝️

“And in the last days it shall be, God declares, that I will pour out my Spirit on all flesh, and your sons and your daughters shall prophesy, and your young men shall see visions, and your old men shall dream dreams.” (Act 2:17)

Toritapahtuma Kontulan Ostarilla perjantaina 4.6.2021 klo 18

Olemme perjantaina evankelioimassa Kontulan ostarilla yhdessä Metrokappelin ja YWAM -Helsinki porukan kanssa, myös muita on tulossa mukaan evankelioimaan, jos haluat, myös sinä voit tulla mukaan. Aloittelemme klo 17 äänentoiston pystytystä ja sen jälkeen laulamme hengellisiä lauluja, annamme hengellistä luettavaa ja kahvia Kontulan ostarilla liikkuville ihmisille.

On innostavaa ajatella sitä, että Raamatun sanan, evankeliumin kertomisen kautta syntyy usko, jonka kautta ihminen voi tehdä parannuksen ja vastaanottaa pelastuksen! Tämän vuoksi haluamme kertoa tätä ilosanomaa Jeesuksesta, että hän tuli pelastamaan hukkuvia ihmisiä ja että Hänellä on voima antaa syntejä anteeksi, vapauttaa, auttaa ja pelastaa ihminen iankaikkiselta kadotukselta.

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? (Room. 10:13-14)

”Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.”(Room. 10:17)

Ohessa yhteystiedot, jos haluat kannattaa ja tukea työtämme, että voisimme jatkaa työtämme, kehittää uusia tapoja ja keinoja evankeliumin julistukseen:

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto