Päivä: 14.6.2021

Kolari 🇫🇮☺️🙏
Evankeliointia Kolarissa yhdessä Kolarin helluntaiseurakunnan kanssa. Kiitos Jumalalle on ilo olla käymässä Lapissa! Evankeliumissa on Jumalan voima! ☺️🙏🙌🔥✝️🇫🇮

Evankeliointia Kolarissa ☺️🇫🇮🙏
Meillä on hyvä porukka evankeliointiin. On ilo että saadaan julistaa Herran suuria tekoja yhdessä Kolarin helluntaiseurakunnan kanssa. Aluksi kun ilma viileni, näytti keskusta hiljaiselta. Mutta sitten tuli yksi nuori mies joka oli kotoisin Espoosta, hänellä oli sydän auki hengellisille asioille ja saatiin rukoilla hänen puolestaan. Sitten Tsekkoslovakiasta asti reppu reissaaja pysähtyi juttelemaan kanssamme, hänen kanssaan pääsimme syviin keskusteluihin. Kiitos Jumalalle, että saimme julistaa evankeliumia, laulaa ja rukoilla ihmisten puolesta täällä Lapissa.

Rukoillaan herätyksen tulia☺️🙏🔥🇫🇮✝️

Terveisiä Lapista ☺️🙏🇫🇮
Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Mikä on viisautta TV7 tiistai 15.6.2021 klo 21:30

Maailmassa on monia mielipiteitä, siitä mikä on viisasta. Raamattu sanoo, että ihmisviisaus ei enää näe sitä mikä Jumalan mukaan on viisasta.

Kaikki tiedon ja viisauden aarteet on kätketty Jeesuksessa Kristuksessa, Hänen kauttaan löytyy viisaus. Tätä asiaa käsittelemme tässä ohjelmassa.

Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Mikä on viisautta? TV7 tiistai 15.6.2021 klo 21:30

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi evankelioimme, rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Olemme tehneet kohta kaksi vuotta lähetys/missio -työtä Gospel Firstin kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Ohessa yhteystiedot, jos haluat kannattaa ja tukea työtämme, että voisimme jatkaa evankeliumin julistusta:

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto