Päivä: 30.6.2021

Porvoo torstai 1.7.2021

  • klo 15 eteenpäin evankeliointia Porvoon torilla. Orvo Berg, Henna Karjalainen ja Carlo Polo.

Klo 18 Taivas on auki -ilta
Missiokyrkan, Rauhankatu 37.
Musiikissa Orvo Berg, Henna Karjalainen, Carlo Polo, puhe Arto ja Serena Boa.

Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Työn kuulumisia TV7 tiistai 29.6.2021 klo 21:30

Ohjelmassa Arto ja Serena käyvät läpi lähetystyö -haastetta ja mitä on tapahtunut ja mitä on tapahtumassa?

Lähetyskäskyn toteuttaminen on kunnia asia. Itse Jeesus antoi meille tämän käskyn. Lähetyskäskyn toteuttaminen on rakkautta!

Haluamme viedä ohjelman kautta Kristus -keskeistä evankeliumin ilosanomaa eteenpäin. Gospel First – Evankeliumi ensin -ohjelma: Työn kuulumisia TV7 tiistai 29.6.2021 klo 21:30

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Markuksen evankeliumissa, luvussa 16 Jeesus sanoo: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille”. Jeesuksen antama toiminta -malli on yksinkertainen, menkää ja julistakaa. Tämän kutsun olemme saaneet Jumalalta ja sen tähden perustaneet Gospel First -lähetysjärjestön. Toiminta mallimme on yksinkertainen: mennä ja julistaa, koska herätys seuraa aina julistettua Sanaa. Aika jossa elämme on suuri elonkorjuun aika. Siksi evankelioimme, rakennamme missio, julistus -tapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme, koska raamattu sanoo että evankeliumi on voima jokaiselle joka uskoo.

Olemme tehneet kohta kaksi vuotta lähetys/missio -työtä Gospel Firstin kautta. Olemme saaneet johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia ja voisimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Seuraava tapahtuma, johon tarvitsemme apua:

Järjestämme mission Mbeyaan, Tansaniaan heinäkuun 2021 lopussa. Tässä julistus -tapahtumassa
odotamme yli 20 000 tuhatta ihmistä paikanpäälle.

Järjestämme pastoreiden konferenssin noin tuhannelle hengelliselle johtajalle ja järjestämme myös naisten konferenssin tansanialaisille naisille mission aikana. Vierailemme myös Dar Es Salaamin kaupungissa ja autamme kirkkojen istutustyössä muslimi -alueilla. Meillä on tulossa intensiivinen missio ja tarvitsemme rukouksiasi.

Evankeliumi on ilmaista, mutta sen vieminen ihmisille maksaa. Olisi suuri siunaus, jos voisit auttaa meitä ja lähettää evankeliumia tuhansille tansanialaisille työmme kautta! He tarvitsevat rakkauden lahjaasi ja evankeliumi on parasta mitä voimme antaa!

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA / 2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Ohessa yhteystiedot, jos haluat kannattaa ja tukea työtämme, että voisimme jatkaa evankeliumin julistusta:

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Jumalan peilissä -rukousohjelma TV7.
Oli ilo rukoilla tänään yhdessä Kimmo ja Leena Metsämäen kanssa Jumalan peilissä -rukousohjelmassa. Kiitos Esa-Pekka ja Soile Mattilalle musiikista.

Ihmisillä on paljon hätää näinä päivinä, mutta onneksi meillä on rukouksia kuuleva Jumala! Rakastava Jumala, joka haluaa auttaa ihmisiä!

Gospel First – Tanzania 🇹🇿☺️🙏
We are organizing a mission to Mbeya, Tanzania. In this crusade happening we are expecting more than 20.000 thousand people. We organize pastors conference to 1.000 thousand spiritual leaders and also We going to organize a women’s conference for Tanzanian womens. We also visit city of Dar Es Salaam and help with the church planting work in the Muslims areas. We have intensive missions coming up and we need your prayers. ☺️❤️🙏

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Gospel First – Tansania 🇹🇿☺️🙏
Järjestämme mission Mbeyaan, Tansaniaan. Tässä julistus -tapahtumassa
odotamme yli 20 000 tuhatta ihmistä paikanpäälle. Järjestämme pastoreiden konferenssin noin tuhannelle hengelliselle johtajalle ja järjestämme myös naisten konferenssin tansanialaisille naisille mission aikana. Vierailemme myös Dar Es Salaamin kaupungissa ja autamme kirkkojen istutustyössä muslimi -alueilla. Meillä on tulossa intensiivinen missio ja tarvitsemme rukouksiasi. ☺️❤️🙏

Evankeliumi on ilmaista, mutta sen vieminen ihmisille maksaa. Olisi suuri siunaus, jos voisit auttaa meitä ja lähettää evankeliumia tuhansille tansanialaisille työmme kautta! He tarvitsevat rakkauden lahjaasi ❤️✝️ ja evankeliumi on parasta mitä voimme antaa!

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA / 2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto