Päivän Sana 23. kesäkuuta 2020
Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.”
Mark. 16:15-16 KR33/38

Gospel First ry pienkeräyskampanja

Olemme organisoimassa kristillisiä evankelionti tapahtumia Suomessa ja ulkomailla. Sydämellämme on tällä hetkellä erityisesti länsi-Uganda ja siellä olevat pakolaiset. Myös Tansania, Pääkaupunki Dar Es Salaam on paikka, jossa haluamme järjestää evankelionti -mission muslimi alueille. Toimimme Korona rajoitusten mukaan, toiminnan suunnittelussa ja toteutamme tapahtumat, heti kun se on mahdollista.

Olemme tehneet nyt vuoden lähetys/missio -työtä Gospel Firstin ry:nä, koko sydämisesti ja saimme johdattaa isoja ihmismääriä Jeesuksen luokse viime vuonna. Voimme tehdä vielä enemmän, jos autat meitä. Saisimme tehtyä tehokkaita evankeliumin -julistus tapahtumia vuonna 2020 ja voimme viedä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kadotetuille sieluille.

Ettekö sano: ‘Vielä on neljä kuukautta, niin elonleikkuu joutuu’? Katso, minä sanon teille: nostakaa silmänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat valjenneet leikattaviksi. (Joh. 4:35)

Gospel First ry Pienkeräys
Keräysnumero: RA/2020/444
Keräyksen kesto: 31.07.2020 saakka
Keräystili: FI23 5542 2320 4252 00
(Tili on voimassa vain 31.07.2020 saakka, pienkeräystä varten)

Mobilepay 61466

And he said to them, “Go into all the world and proclaim the gospel to the whole creation. Whoever believes and is baptized will be saved, but whoever does not believe will be condemned. (Mar 16:15-16 ESV)

When we visited the very end of the earth, north, where the land is ending and Arctic Ocean is starting, I was standing in the shore of the Arctic Ocean and I was thinking about the great commandment of Jesus: “Go into all the world and preach the gospel to everyone”. I thought: “Yes, really we have to go, here from the north to the south, from the west to the east and preach the gospel”. That is the best thing we can do! Gospel offers a total solution for people, it transform communities and countries, it offers answers to those people who have only questions. Gospel is saying that all lives matter. It brings healing and forgiveness to there, where the pain and sin has tormented people! It is not wisdom of man, but it is power and logic of our loving God! Glorious gospel! To all the world!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *