Oli ilo olla tänään lukion uskonnontunnilla Koulupastori Raino Ojalan kanssa puhumassa kristillisestä lähetystyöstä.
Hienointa oli saada oppilailta hyvää palautetta, jota he pystyivät antamaan anonyymisti tunnin jälkeen. Asteikolla 1-4 oppilaat arvioivat tunnin numerolla 3,4! Se on upea numero.

Yli puolet oppilaista antoi myös kirjallista palautetta. Esim. “Tunti sai minut ajattelemaan, mitä on oma uskoni?” “ toinen kirjoitti: ”Mietin miten minä voisin päästä lähetystyöhön?” Joku kirjoitti: ” opin että lähetystyö voi olla hauskaa?” Yms.🤩🙏

Lukiolaisille heräsi monia ajatuksia positiivisesta uskonnon vapaudesta, mitä se tarkoittaa? Täytyy sanoa että, koulupastori Raino Ojala tekee Hyvän Sanoman kautta upeaa koulutyötä! Jos haluat tietää lisää Rainosta hänellä on mm. Hyviä videoita YouTubessa: SomeRaino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *