Toritapahtuma Kontulan Ostarilla perjantaina 4.6.2021 klo 18

Olemme perjantaina evankelioimassa Kontulan ostarilla yhdessä Metrokappelin ja YWAM -Helsinki porukan kanssa, myös muita on tulossa mukaan evankelioimaan, jos haluat, myös sinä voit tulla mukaan. Aloittelemme klo 17 äänentoiston pystytystä ja sen jälkeen laulamme hengellisiä lauluja, annamme hengellistä luettavaa ja kahvia Kontulan ostarilla liikkuville ihmisille.

On innostavaa ajatella sitä, että Raamatun sanan, evankeliumin kertomisen kautta syntyy usko, jonka kautta ihminen voi tehdä parannuksen ja vastaanottaa pelastuksen! Tämän vuoksi haluamme kertoa tätä ilosanomaa Jeesuksesta, että hän tuli pelastamaan hukkuvia ihmisiä ja että Hänellä on voima antaa syntejä anteeksi, vapauttaa, auttaa ja pelastaa ihminen iankaikkiselta kadotukselta.

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? (Room. 10:13-14)

”Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.”(Room. 10:17)

Ohessa yhteystiedot, jos haluat kannattaa ja tukea työtämme, että voisimme jatkaa työtämme, kehittää uusia tapoja ja keinoja evankeliumin julistukseen:

Tue: GOSPEL FIRST RY:n
Työtä:

TILISIIRTO
tilille: FI23 5542 2320 4252 00
saaja: Gospel First ry

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *