Pakistan 🇵🇰 Report (May 2021) from activities of evangelist ”Gideon” :

”Greetings in the name of Jesus Christ, this month I went to two different villages and visited 3 house churches. Three more people gave their lives to Jesus Christ!”

I had a zoom meeting with Pastor Victor as well as Minna. She shared story about good shepherd, that was good. There were 20 kids and I gave them juices too.”

”On Saturday Minha taught me about word of God pastor victor interpreted for me that was good too.”

”Every evening 8pm to 9:30 pm we gather at the church unity in Christ with 10 to 15 young people teen age and we spend time in prayers and I share word of God to encourage them.”

”On Friday, Saturday and Sunday I go to different places for evangelism.”

”Pray for us now a days weather is very hot and facing electricity problem too.
Keep us in prayer,”

God bless you!

Pakistan 🇵🇰 🇫🇮Raportti (toukokuu 2021) evankelista ”Gideonin” toiminnasta:

“Tervehdys Jeesuksen Kristuksen nimessä, menin tässä kuussa kahteen eri kylään ja vierailin 3 ”kotikirkossa”

”Kolme ihmistä antoi elämänsä Jeesukselle Kristukselle!
Olen tehnyt zoom-tapaamisia pastori Victorin ja Minnan kanssa. Minna opetti Zoom -internetyhteyden kautta hyvästä paimenesta, joka oli hyvä opetus lapsille. Lapsia oli 20, ja annoin heille myös mehuja.”

“Lauantaina Minha opetti minulle Jumalan sanaa pastori Victor auttoi tulkkaamaan opetuksen, tämä oli minulle hyvää opetusta”

”Joka ilta klo 20–21.30 kokoontumme Unity in Christ -seurakuntaan 10–15 teini-ikäisen nuoren kanssa ja vietämme aikaa rukouksessa ja jaan Jumalan Sanaa rohkaistakseni heitä.”

“Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina käyn eri paikoissa evankelioimassa.”

”Rukoile puolestamme, täällä
sää on nyt erittäin kuuma ja meillä on myös sähkö ongelmia.
Pidä meidät rukouksessa ”

Jumala siunatkoon sinua!

Nimi: ”Gideon” 🇵🇰 (nimi muutettu)
Alle kolmekymmentävuotias pakistanilainen. Hänet on kastettu muutama vuosi sitten. Hän on innokas Evankelista, hän alkaa toimimaan erittäin is-lamilaisella / vaarallisella alueella.

Olemme aloittaneet Gospel First ry:n kautta evankeliumin julistus työtä Pakistanissa palkkaamalla hänet koko aikaiseksi evankelistaksi Pakistaniin. Olemme aloittaneet tämän ohjelman Huhtikuussa 2021 ja koulutamme evankelistoja Pakistanissa tulevaisuutta silmällä pitäen.

Operatiivista työtä lähtee kehittämään Jukka ja Minna Karhunen, Tornion helluntaiseurakunnasta. He toimivat Gospel First ry:n Pakistanin työn operaattoreina.

Jukka ja Minna ovat kehittäneet työtä ja opettaneet Evsnkelista ”Gideonia” hän on nuori alle 30v. Innokas evankelista ja on hyvä että hän saa teologista opetusta ja vahvistusta. Joka keskiviikko hän opiskelee Raamattua etäyhteydet kautta Suomesta käsin. Olemme myös ohjanneet häntä opiskelemaan englantia ja hän on aloittanut englannin -kielen opiskelun. Haluamme kehittää tätä työtä koska Pakistanissa on yli 90% muslimeja ja heidät tulee saavuttaa. Tämä maaperä on todella kova ja evankelistana toimii jatkuvan paineen alaisuudessa. Iloitaan näistä 3 ihmisestä, jotka ovat pelastuneet islamilaisilla alueilla ”Gideonin” työn kautta. Kiitos jokaiselle, joka on auttanut työtä käyntiin kanssamme.

Jos haluat lisää tietoa, olla tiiviimmin työssä mukana, ota yhteyttä Minnaan, tässä ohessa yhteystiedot:

Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com

Yhteistyö tapahtuu Pakistanissa toimivan Unity in Christ -järjestön ja Gospel First ry:n kautta. Gospel First ry maksaa (aloitus vaiheessa) 100€/kk ”Gideonille” (nimi muutettu) Hän toimii kokoaikaisena evankelistana vaarallisilla alueilla. Hän raportoi työstään ja uutisoimme mitä tämän työn kautta tapahtuu jatkossa.

Gospel First -järjestö on kaksi vuotta vanha ja meillä on hyvin pieni tukipohja työlle. Haluamme kuitenkin uskossa edetä ja toteuttaa lähetyskäskyä tehokkaasti, keskittymällä tekemään sitä ydin tehtävää, jonka Jeesus meille antoi, eli evankeliumin julistamista kaikille kansoille. Nykyään on hyvin monenlaista kehitysyhteistyötä ja projekti -lähetystyötä, mutta nämä työ muodot eivät koskaan voi korvata evankeliumin julistustyötä, koska pelastava usko syntyy julistamisen kautta ja kyse on ennenkaikkea pelastuksesta.

Ja hän sanoi heille: “Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15)

Sillä “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.
Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: “Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:13-15)

Pakistanin evankelistojen palkkaus työ:

info@g1international.fi

Gospel First ry
Y tunnus: 3083801-5

Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Pakistanintyön viite: 7799

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *