Pakistan Report 🇵🇰
“We are teaching women and children. We are planning at the moment to expand women meetings in other villages also, but this is not possible yet, please pray for the aim”

  • evangelist Mona –

—————————————————————

“Greetings in the name of Jesus Christ, Praise the Lord, this month we are having great time with kids , youth and house church meeting.In our meeting with youth , youth has been growing in Christ, we fed kids in different areas all glory to God, kids are foundation and we have been trying our best to make that foundation strong. We started to reach two more areas keep us in prayers
God bless you.”

  • Evangelist Gideon –

—————————————————————

We are organizing a gospel campaign to Pakistan in February. We are planning to reach tens of thousands of Pakistani people with Gospel proclamation, we need our help! Help us to organize these events!

Last time we organized this meetings, many gave their lives to Jesus! And we could baptize more than hundred people before leaving to Finland.

Gospel First – Pakistan
Since the spring, we have supported a young evangelist named “Gideon” (name changed). He is an evangelist under the age of 30 who has eagerly won souls to Christ every month. We have visited the areas where he works. He, for example, works with a church planting in the mus-limi area. I got to visit this area in the previous mission trip. He leads youth work in several congregations and organizes Outreach events to reach non-believers.

Now, in faith, in October 2021 we have wanted to take additional responsibility for the situation in Pakistan. We wanted to expand our work with women and blessed another Gospel First evangelist in Pakistan. This young woman named “Mona” is under 25 and has just graduated from university. She will begin coordinating the evangelism -work among the women. There are far more women than men in the churches of Pakistan and we are glad that now we can reach both, men and women! Praise the Lord!

During the last trip, a local church-work-supporter gave us a small office-space from his business apartment, where we can have a Gospel First Mission Center. This is a really great thing, that together with the locals we can better coordinate our evangelism work in the different districts.

We need your help so that we can do powerful evangelism work in Pakistan. We need support for our work. All the work takes place through a first-hand connection. We know people that we are working with and teach them weekly. They report on the work to us weekly basis.

MORE INFORMATION
Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com

info@g1international.fi

Gospel First ry

TUE LÄHETYSTYÖTÄ/ SUPPORT US:
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve/
(Pakistanin työn viite 7799)

MobilePay 61466
(Suurin tarve)

Rahankeräyslupa:
RA/2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

—————————————————————

Pakistan 🇵🇰

”Opetamme naisia ja lapsia. Suunnittelemme tällä hetkellä naisten kokouksien laajentamista myös muihin kyliin, mutta se ei ole vielä mahdollista, rukoilkaa tavoitteen puolesta”

Aamen

  • Mona Evangelista –

—————————————————————

”Tervehdys Jeesuksen Kristuksen nimessä, ylistys Herralle, tässä kuussa meillä on ollut toimintaa lasten, nuorten ja kotiseurakunnan kokouksissa. Nuorten kokouksissa, nuoriso on kasvanut Kristuksessa. Ruokimme lapsia eri alueilla. Kaikkea kunniaa Jumalalle, lapset ovat perusta, ja olemme tehneet parhaamme tehdäksemme tämän perustan vahvaksi. Aloimme tekemään suunnitelmia saavuttaa kaksi muuta aluetta, rukoillaan näiden alueiden puolesta.”

Jumala siunatkoon sinua.

  • Evankelista Gideon –

—————————————————————

Järjestämme ison mission Pakistanissa helmikuussa. Aiomme tavoittaa kymmeniä tuhansia pakistanilaisia ensi käden evankeliumin julistuksella, tarvitsemme apuasi. Auta meitä järjestämään näitä tapahtumia.

Kun viimeksi järjestimme näitä kokouksia, monet antoivat elämänsä Jeesukselle! Ja saimme kastaa yli sata ihmistä ennen kuin lähdimme takaisin Suomeen.

Keväästä lähtien olemme tukeneet nuorta evankelistaa nimeltä ”Gideon” (nimi muutettu). Hän on alle 30-vuotias evankelista, joka innokkaasti voittaa sieluja Kristukselle joka kuukausi. Olemme vierailleet alueilla, joilla hän työskentelee. Hän esimerkiksi työskentelee kirkon perustamisen parissa mus-limi-alueella. Sain vierailla tällä alueella edellisellä lähetysmatkallani. Hän ohjaa nuorisotyötä erilaisissa seurakunnissa ja järjestää evankeliointi -tilaisuuksia tavoittaakseen ei-uskovia.

Lokakuussa 2021 otimme lisävastuuta Pakistanin tilanteesta. Halusimme laajentaa työtämme naisten pariin. Löysimme Monan, hän on nais -evankelistamme Pakistanissa. Tämä nuori nainen on alle 25-vuotias ja on juuri valmistunut yliopistosta. Hän alkaa koordinoida evankelioimistyötä naisten keskuudessa. Pakistanin kirkoissa on paljon enemmän naisia ​​kuin miehiä, ja olemme iloisia, että voimme nyt tavoittaa sekä miehet että naiset! Rukoillaan tämän työn puolesta!

Viimeisellä matkalla paikallinen seurakunta antoi meille työhuoneistostaan ​​pienen toimiston, jossa meillä on nyt evankeliointityön koordinointi työ. Tämä on todella hieno asia, että yhdessä paikallisten kanssa voimme paremmin koordinoida evankeliointityötämme eri alueilla.

Tarvitsemme apuasi voidaksemme toteuttaa evankelioimistyötä Pakistanissa. Tarvitsemme tukea työhömme. Kaikki työt tehdään ensikäden yhteyden kautta. Tunnemme ihmiset, joiden kanssa työskentelemme, ja opetamme heitä viikoittain. He raportoivat meille työstä viikoittain.

LISÄÄ TIETOA
Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com

info@g1international.fi

First Gospel ry

TUE MEITÄ:
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve /
(Pakistanin työviite 7799)

MobilePay 61466
(Maksimaalinen tarve)

Rahankeräyslupa:
AR / 2021/151
Poliisineuvoston arpajaisten hallinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.