Järjestämme parhaillaan missiota Pakistaniin. Tavoitteenamme on tavoittaa kymmeniä tuhansia Pakistanilaisia evankeliumin julistuksella. Evankeliumi on ilmaista, mutta sen vieminen maksaa. Auta meitä toteuttamaan lähetyskäskyä, viedään yhdessä Suomesta evankeliumia Pakistaniin, se on parasta mitä voimme heille antaa!

Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? (Room. 10:13-15)

Lähetä evankeliumia Pakistaniin:

LISÄÄ TIETOA
Minna Karhunen:
Minnaliisa2011@gmail.com

info@g1international.fi

First Gospel ry

TUE MEITÄ:
Tilinumero Op:
FI23 5542 2320 4252 00
Suurin tarve / Viite
(Pakistanin työviite 7799)

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:
AR / 2021/151
Poliisihallitus Arpajaishallinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.