Olipa mukava sunnuntai päivä Espoon helluntaiseurakunnassa. Ylistys oli voimallista ja rukous myös! Näinä epävakaina ja haasteellisina aikoina voimme päästä eteenpäin vain uskon avulla. Heprealaiskirjeen 11 luku listaa meille uskon sankareita, he kykenivät mahdottomaan uskon avulla ja tämä on myös meidän tiemme, uskon tie!

Ole luja ja rohkea Herra on kanssasi!

”uskon kautta kukistivat valtakuntia, pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupauksien toteutumista, tukkivat jalopeurain kidat,
sammuttivat tulen voiman, pääsivät miekanteriä pakoon, voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa, ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot.” (Hepr. 11:34-35)

Rukoillaan erityisesti Päivä Räsänen puolesta, hän on meille esimerkki tämän päivän uskon sankarista. Päivillä alkaa huomenna oikeudessa käsittely vihapuhe -syytöksiä vastaan ja hän taistelee sananvapauden, Raamatun totuuden ja uskonnon vapauden edestä.

”Kristillisdemokraattien seitsemännen kauden kansanedustaja, ex-sisäministeri Päivi Räsänen, 61, saanee laajaa kansainvälistäkin huomiota tammikuun 24. päivä, kun hän vastaa rikossyytteisiin Helsingin käräjäoikeudessa.

Viime huhtikuussa valtakunnansyyttäjä nosti Räsästä vastaan kolme syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kyse on Räsäsen lausumista liittyen homoseksuaaleihin, homoliittoihin ja osallistumisesta kirkon tukemaan Pride-kulkueeseen.” Iltalehti, Juha Veli Jokinen

🇫🇮🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

WhatsApp WhatsApp us