ajankohtaista

Ajankohtaista lähetyskohteista

Uutiset

Pakistanisin missio 13.4-20.4.2023

Näimme, kuinka Jumala tekee ihmeitä yhä tänä päivänä. On ihmeellistä seurata, kuinka Pakistanissa monet saavat yliluonnollisen avun Jumalalta, sairaita paranee, Jumala puhuu unissa monille ja Pyhän Hengen armolahjoja vuodatetaan tämän kansan ylle. Iloitsemme tuhansista ihmisistä, jotka saivat kuulla evankeliumin ilosanoman tämän mission kautta.
2023-04-25

Evankeliumin voima Pakistanissa

Olemme nähneet, kuinka sadat ja sadat ihmiset ovat vapautuneet ja täyttyneet Pyhällä Hengellä. Muslimeja kääntyy kristityiksi ja käy kasteella, vaikka paperilla ovat vielä muslimeja.
2023-05-07

Elonkorjuun aika on nyt

Aika, jossa elämme, on suuri elonkorjuun aika. Siksi evankelioimme, rakennamme missio- ja julistustapahtumia saavuttaaksemme ihmisiä evankeliumin sanomalla. Evankeliumissa on Jumalan voima ja tämän voiman tulee tulla esille, erityisesti tässä pimeässä ajassa, jossa elämme. Raamattu sanoo, että evankeliumi on voima jokaiselle, joka uskoo.
2023-08-11

Ruandan ja Ugandan mission raportti 2023

Missiomatkamme päätapahtuma oli kaikkien Ugandan yliopistojen yhteinen kokoontuminen Mubsissa, Kampalassa.Oli koskettavaa nähdä tuhansittain nuoria, kuuntelemassa evankeliumia ja alttarikutsuun vastasi satoja ja satoja nuoria, jotka halusivat antaa elämänsä Jeesukselle! Olemme kiitollisia, että saimme kokea tällaista herätyksen aikaa tällä missio matkalla.
2023-03-11

Tulossa: Uganda Revival -missio

Gospel First on järjestämässä Uganda Revival -mission 12.-22.6.2023 yhteistyössä Worship House -seurakunnan kanssa. Kyseessä on Ugandan voimakkaimmin kasvava seurakunta, jonka pastorina toimii Wilson Bugembe. Mukaan haastetaan myös muita alueen seurakuntia. Auta meitä rakentamaan tämä missio Kampalaan.
2023-03-12

Gospel First -tiimi on parhaillaan Pakistanissa

”Pidimme naisten kokouksen eräällä kylällä. Rohkaisimme heitä vuoria siirtävään uskoon Rahabin esimerkillä, rukoilimme sairaiden ja muiden tarpeiden puolesta."
2023-03-07

Herätys liikehdintää

Elämme tänä keväänä ihmeellistä aikaa, herätysliikehdintää on havaittavissa ympäri maailmaa. Näinä haastavina ja epävarmoina maailman aikoina saamme uskovina rohkaistua ja nähdä ihmisten sydänten avautuvan elävän Jumalan puoleen.
2023-03-22

Pakistanin mission raportti

Saimme pitää lasten kokouksen yli 100 lapselle. Lapset kokoontuivat kokoukseen muutamalta kylältä. Mona kertoi, että lasten määrä syrjäkylillä pidettävissä pyhäkouluissa on kasvanut niin, että pyhäkoulujen määrä on tuplaantunut kahdesta neljään.
2023-04-07

Evankeliumi Mulunba Secondary-koulun opiskelijoille Ugandassa

19.3.2022 ennen koulujen lomia Gospel First -Keskuksen nuoret järjestävät koulujen yhteisen ison julistustapahtumaan Mulunba secondary -koululla.
2022-03-22
uusin videoraportti

Ugandan ja Ruandan missiomatkan raportti

Katso

Videot