🇵🇰❤️ Gospel First tiimi on parhaillaan vierailemassa Pakistanissa Jukka ja Minna Karhusen johdolla, rukoillaan heidän puolestaan, että Herra saisi ilmestyä voimallisesti tällä lähetysmatkalla. 

Jumala ilmestyi armossaan. Kokouksen jälkeen tarjosimme osallistujille ruokaa. Saamme täällä itsekin nauttia pakistanilaisten ylenpalttisesta vieraanvaraisuudesta köyhyydenkin keskellä ja oppia heidän kyvystään iloita pienistäkin asioista vaikeuksista huolimatta.

Tänään pidimme naisten kokouksen eräässä kylässä. Opetimme Raamattua, todistimme ja jaoimme osallistujille ruokaa.  Kokouksen jäkkeen vierailimme yhdessä perheessä, rukoilimme Jumalan huolenpitoa heidän ja heidän eläintensä ylle.”

– Minna Karhunen – (lisää kuvia ja uutisia Gospel Firstin FaceBook sivuilla)

 


 

Teemme Gospel First ry:n kautta evankeliumin julistus työtä Pakistanissa tällä hetkellä kahden evankelistan kautta. Olemme aloittaneet tämän ohjelman Huhtikuussa 2021 ja koulutamme evankelistoja Pakistanissa tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Operatiivista työtä kehittää Jukka ja Minna Karhunen, Tornion helluntaiseurakunnasta. He toimivat Gospel First ry:n Pakistanin työn operaattoreina.

Jukka ja Minna ovat opettaneet ja kouluttaneet evankelista ”Gideonia” ja ”Monaa”, he ovat alle 30v. Innokkaita evankelistoja. Joka keskiviikko he opiskelevat Raamattua etäyhteyden kautta Suomesta käsin. Olemme myös ohjanneet heitä opiskelemaan englantia. Haluamme kehittää tätä työtä sielujen voittamiseksi Pakistanissa. Pakistanissa on yli 90% muslimeja ja heidät tulee saavuttaa evankeliumin sanomalla , tämä on yksi keinoistamme siihen. 

Jos haluat lisää tietoa, olla tiiviimmin työssä mukana, ota yhteyttä Minnaan, tässä ohessa yhteystiedot:

Minna Karhunen:

Minnaliisa2011@gmail.com

Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.

Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:13-15)

www.g1international.fi

Pakistanin työ:

info@g1international.fi 

Gospel First ry

Y tunnus: 3083801-5

Tilinumero Op:

FI23 5542 2320 4252 00

Rahankeräyslupa:

RA/2021/151

Poliisihallitus Arpajaishallinto

Suurin tarve viite: 1300

Pakistanintyön viite: 7799

Kirjoittaja:
Julkaisu: 2023-03-07
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita
lähetyskohde

Pakistan

Gospel First tekee työtä ahkerasti Afrikassa ja Aasiassa, erityisesti Ugandassa, Tansaniassa ja Pakistanissa.
Tutustu