Gospel First uutisia

Siunausta sinulle rakas lukija ja Gospel First -lähetysjärjestön tukija. Tämä on ensimmäinen virallinen kuukausikirje, ja on ilo saada lähettää tämä juuri sinulle. Haluamme kirjeen kautta välittää tukijoillemme ajankohtaisia uutisia toiminnastamme Jumalan valtakunnan työssä. Hyvä on turvata Herraan; hän on hyvä ja uskollinen eikä jätä kesken aloittamaansa työtä.

Herätys liikehdintää

Elämme tänä keväänä ihmeellistä aikaa, herätysliikehdintää on havaittavissa ympäri maailmaa. Näinä haastavina ja epävarmoina maailman aikoina saamme uskovina rohkaistua ja nähdä ihmisten sydänten avautuvan elävän Jumalan puoleen. Sak. 10:1 “Pyytäkää Herralta sateita, pitkälle kevääseen saakka! Herra nostattaa tuulispäät ja pilvet, hän lähettää sadekuurot. Hän antaa viljan viheriöidä jokaisen pellolla.”

Monet pelastuivat Ugandassa

Gospel First -järjestönä olemme saaneet olla kylvämässä Ugandan ja Itä-Afrikan työhön, jossa voimmekin huomata herätyksen syttyneen. Viime joulukuussa 2022 teimme neljän hengen tiimin missiomatkan Ugandaan. Teimme kymmeniä erilaisia julistus -tapahtumia pääkaupungin Kampalan alueella. Meillä oli noin 20 omaa evankeliumin julistustapahtumaa, jotka järjestimme tällä missiomatkalla. Tämän lisäksi vierailimme lukuisissa tapahtumissa julistamassa. Saimme julistaa evankeliumia tuhansille ugandalaisille ja satoja ihmisiä tuli uskoon, kiitos ja kunnia Herralle! Edustimme myös Suomea kansainvälisessä Prayer Conferencessa, jonka järjestäjänä toimi pastori Michael Kimuli. Tuhannet ihmiset kokoontuivat tähän konferenssiin ja oli kunnia olla Gospel First -järjestönä osa tätä tapahtumaa. Kampalan keskustan julistus -tapahtumassa paikalle kertyi toistasataa ihmistä. Useimmat heistä asuvat kadulla. Tarjosimme heille lämpimän aterian ja julistimme evankeliumia. Katukokouksen alttarikutsussa lähes jokainen otti vastaan pelastuksen. Tätä työtä paikalliset evankelistamme tekevät säännöllisesti Kampalassa – oli ilo olla näkemässä ja kokemassa tämä työmuoto.

Ugandan evankelistamme tekevät sielunvoittamistyötä

Ugandassa meillä on Gospel First -keskus, jonka olemme perustaneet vuoden 2022 alussa. Keskuksessa toimii noin 50 paikallisen nuoren evankelista tiimi, joiden keski-ikä on hieman yli 20 vuotta. He voittavat sieluja Ugandan pääkaupungin Kampalan kaduilla, kouluissa ja slummeissa. Kampalan metropolialueella asuu lähes 7 miljoonaa ihmistä. Alue on täynnä baareja, klubeja ja halpoja majoituskeskuksia. Monet ovat sidoksissa alkoholiin ja huumeisiin. Kampalan pääkaupunki on valtavan väestökasvun kohteena ja kaupungissa on lukuisia ihmisiä, jotka pitäisi tavoittaa evankeliumilla. Olemme pystyneet palkkaamaan tiimivetäjän Gospel First -missiokeskukseen. Eric Testimony on 23-vuotias evankelista, joka järjestää evankeliointityötämme. Toimintamme kautta Kampalassa tulee ihmisiä uskoon viikoittain. Tämä alue tarvitsee kipeästi Jeesuksen Kristuksen veren voimaa ja evankeliumin valoa – tätä valoa nuori evankelistatiimimme haluaa viedä Kampalan kaduille ja kujille. Työn kautta uskoon tulleet ohjataan paikallisiin seurakuntiin. Näkymme on auttaa tällä tavalla paikallisia seurakuntia kasvamaan ja tehdä läheistä yhteistyötä heidän kanssaan. Työ on vasta alkuvaiheessa ja seuraamme tarkasti työmme hedelmää ja linjaamme toimintatapoja sen mukaan, kun näemme ja opimme, miten evankeliointityötä kannattaa Kampalassa tehdä tänä aikakautena. Rukoillaan tämän työn puolesta!

Ugandassa on maailman toiseksi nuorin väestö, 80 % ugandalaisista on alle 30-vuotiaita. Uganda on kokemassa hengellistä heräämistä juuri tämän nuoren sukupolven keskellä! 20-30 vuotta sitten tehty evankeliointityö ei ole tavoittanut 80 % väestöstä, koska heitä ei ollut silloin vielä olemassa. Juuri nyt on tarve tavoittaa tämä nuori sukupolvi. Olemme sopineet nuorten evankelistojen kanssa, että rukoilemme ja paastoamme säännöllisesti, että Jumala ilmestyisi voimallisesti ja johdattaisi tätä evankeliointi -työtä, niin että voisimme voittaa sieluja Jeesukselle.

Ruandassa on herätys

20.2.-3.3.2023 teimme kahden viikon mission Itä-Afrikkaan; Ruandaan ja Ugandaan. Ruandassa pidimme outreach –julistustapahtuman pääkaupungissa Kikalissa, Kimironkon markkina-alueella. Teimme yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa, jotka tekivät huumevalistusta tapahtuman aikana. Kokaiini on levinnyt vauhdilla Itä-Afrikassa, erityisesti nuorten parissa. Tässä pienessä tapahtumassa oli sadoittain osallistujia ja evankeliumin julistamisen jälkeen toista sataa ihmistä halusi antaa elämänsä Jeesukselle! 84 ihmistä rekisteröityi seurakuntien toimintaan ja kasteopetus -ryhmään. Tämä esimerkki kuvastaa, mitä Itä-Afrikassa on tapahtumassa – todella voimallinen ja nopea herätys on menossa eteenpäin ja ihmisiä tulee uskoon. Aloitimme herätyskokouksien pitämisen yhdessä Christ Kingdom Embassy -järjestön kanssa. Kimironkon markkinapaikalla uskoon tulleita osallistui näihin tilaisuuksiin noin 30. Monet näistä uusista uskovaisista täyttyivät Pyhällä Hengellä. Joka päivä ihmisiä tuli uskoon ja koimme valtavaa Hengen vuodatusta kokouksissa, jotka kestivät jopa yli kuusi tuntia. Ihmiset eivät halunneet lähteä kotiin, vaan rukoilivat ja etsivät Herraa. Monet nuoret uskovat saivat Pyhän Hengen kasteen. Oltuamme kolme päivää Ruandassa, matkustimme naapurimaahan Ugandaan. Järjestimme yhdessä Gospel First –evankelistojen kanssa julistustapahtumia Kampalan eri alueilla. Vierailimme myös uudella työalueella, Omulanwan alueella. Tämän lukion nuorille on alettua järjestää tilaisuuksia, ja moni nuori tästä koulusta on antanut elämänsä Jeesukselle. Tässä kyseisessä tilaisuudessa moni tuli uskoon ja vapautui erinäisistä siteistä. Erityisesti noituus oli tämän alueen ongelma, ja moni kärsi näistä johtuvista asioista. Foca-Lunch Shade –alueella järjestimme erityisen tilaisuuden evankelistoille, joita rohkaisemme etenemään lähetyskäskyn toteuttamisessa Ugandassa. Toimimme eri seurakuntien kanssa yhteistyössä ja olemme hankkineet evankelistoille tarvikkeita työhön, mm. katuäänentoistolaitteita, jotka toimivat akkukäyttöisesti.

Yliopistonuoria tulee uskoon Ugandassa

Missiomme päätapahtuma oli kaikkien Ugandan yliopistojen yhteinen kokoontuminen Mubsissa, Kampalassa. YMR Seekers International Ugandassa järjestää kaksi kertaa vuodessa kaikkien yliopistojen yhteisen julistustapahtuman. Teimme heidän kanssaan yhteistyötä saavuttaaksemme ugandalaiset nuoret evankeliumilla. Oli koskettavaa nähdä tuhansittain nuoria kuuntelemassa evankeliumia. Alttarikutsuun vastasi satoja ja satoja nuoria, jotka halusivat antaa elämänsä Jeesukselle! Olemme kiitollisia, että saimme kokea tällaista herätyksen aikaa missiomatkallamme. Kiitos jokaiselle, joka muisti meitä rukouksin ja auttoi meitä tällä matkalla. Tämä on todella herätyksen ja sadonkorjuun aikaa!

Revival missio tulossa Ugandaan!

Tulevana kesänä 12.-22.6.2023 Gospel First on järjestämässä Uganda Revival –mission yhteistyössä Worship House –seurakunnan kanssa, joka on Ugandan voimakkaimmin kasvava seurakunta. Mukaan haastetaan myös muita alueen seurakuntia. Julistamme evankeliumin päivittäin noin 10 000-30 000 ugandalaiselle mission kolmipäiväsen päätapahtuman aikana. Mission kautta julistamme evankeliumin suoraan vähintään 50 000-100 000 ugandalaiselle, kun lasketaan mukaan mission lukuisat pienemmät evankelioimistapahtumat, kuten slummikokoukset, naisten-, miesten- ja nuortenkonferenssit, kampus –tapahtumat, gospel –rekat ja pienemmät tavoittavat tapahtumat.

Evankeliumin julistaminen on ilmaista, mutta sen välittäminen suurille ihmisjoukoille maksaa. Autathan meitä tässä työssä, jotta voisimme tavoittaa yhä useampia ja johdattaa heidät Jeesuksen antamaan pelastukseen evankeliumin julistamisen kautta. Room. 10:13-14 lupaa meille “jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Mutta kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka voivat kuulla, ellei ole julistajaa?”

Kiitos, että rukoilet mission ja työn puolesta. Siunatkoon Jumala myös jokaisen lahjan antajan, iloista antajaa Jumala rakastaa.

 

Työmme tukeminen:

Tilisiirto

Tilille: FI23 5542 2320 4252 00

Saaja: Gospel First ry

Suurin tarve –viite: 1300

Ugandan työn viite: 1122

Pakistanin työn viite: 7799

 

MobilePay 61466 (suurin tarve)

 

Rahankeräyslupa: RA/2021/151 Poliisihallitus Arpajaishallinto

 

 

Kirjoittaja:
Julkaisu: 2023-03-22
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita