Evankelistamme ”Gideonin” moottoripyörä varastettiin Lokakuussa. Moottoripyörä on hänen ja evankelista Monan ainoa kulkuneuvo. Kiitos Jumalalle! Saimme lahjoituksen, jonka avulla pystyimme ostamaan uuden moottoripyörän varastetun tilalle. 

Evankelistamme tekevät hyvää työtä sivukylillä ja he ovat aloittaneet uusia ”pyhäkoulu” projekteja lapsille, eri alueilla. 

Auta meitä kehittämään evankeliumin työtä Pakistanissa. Rukoillaan, että työ saisi edistyä ja tarvittavat kannatukset löytyisivät heidän työhönsä. 

Gospel First -työ Pakistanissa

Teemme Gospel First ry:n kautta evankeliumin julistus työtä Pakistanissa tällä hetkellä kahden evankelistan kautta. Olemme aloittaneet tämän ohjelman Huhtikuussa 2021 ja koulutamme evankelistoja Pakistanissa tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Jukka ja Minna Karhunen Tornion helluntaiseurakunnasta mukana työssä

Operatiivista työtä kehittää Jukka ja Minna Karhunen, Tornion helluntaiseurakunnasta. He toimivat Gospel First ry:n Pakistanin työn operaattoreina.

Jukka ja Minna ovat opettaneet ja kouluttaneet evankelista ”Gideonia” ja ”Monaa”, he ovat alle 30v. Innokkaita evankelistoja. Joka keskiviikko he opiskelevat Raamattua etäyhteyden kautta Suomesta käsin. Olemme myös ohjanneet heitä opiskelemaan englantia. Haluamme kehittää tätä työtä sielujen voittamiseksi Pakistanissa. Pakistanissa on yli 90% muslimeja ja heidät tulee saavuttaa evankeliumin sanomalla , tämä on yksi keinoistamme siihen. 

Jos haluat lisää tietoa, olla tiiviimmin työssä mukana, ota yhteyttä Minnaan, tässä ohessa yhteystiedot:

Minna Karhunen:

Minnaliisa2011@gmail.com

Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu”.

Tue työtämme

Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: ”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!” (Room. 10:13-15)

Pakistanin evankelistojen palkkaus työ:

info@g1international.fi 

Gospel First ry

Y tunnus: 3083801-5

Tilinumero Op:

FI23 5542 2320 4252 00

Kirjoittaja:
Julkaisu: 2023-11-15
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita