Missio Pakistaniin

Järjestämme parhaillaan missiota Pakistaniin, kahteen suureen kaupunkiin Pakistanissa, maaliskuulle 2024. Meitä lähtee Suomesta 10 hengen tiimi, jonka avulla julistamme 9 päivän ajan evankeliumia Pakistanissa.

Missiossamme apuna on my√∂s Gospel Firstin Pakistanin evankelistat, joita tuemme Suomesta k√§sin. Vierailemme tiilentekij√§ yhteis√∂iss√§ ja eri kylill√§, jonne j√§rjest√§mme tapahtumia. P√§√§julistustapahtumaan tavoittelemme jopa 50 tuhatta ihmist√§. T√§m√§ vaatisi v√§hint√§√§n 500-600 bussin vuokraamista, jolla yhteisty√∂ seurakuntamme, joita on yli sata, j√§rjest√§√§ yhteis√∂ns√§ alueelta kyydityksi√§ ihmisille. Osa ihmisist√§ p√§√§see paikalle olin avuin, mutta osalle pit√§√§ j√§rjest√§√§ kyydityksi√§. 

Sadat pastorit toimivat yhteisty√∂ss√§ kanssamme ja rekister√∂iv√§t uskoontulleet ja j√§rjest√§v√§t heille kaste opetuksen. P√§√§julistustapahtuman koko riippuu kuitenkin tuen m√§√§r√§st√§, jonka saamme kokoon. Noin 0,3 eurolla pystymme tavoittamaan ihmisen evankeliumilla, t√§m√§n mission rakenteessa. Eli noin 3 euron tuella, voimme julistaa evankeliumin 10 ihmiselle ja 30 eurolla sadalle ihmiselle. Auta meit√§ rakentamaan tehokas missio Pakistaniin. Kun jokainen auttaa v√§h√§n, pienist√§ puroista koostuu iso virta ja evankeliumin valo p√§√§see loistamaan Pakistanin pimeydess√§. 

Missiota ei ole helppo järjestää, meillä on ollut jo hankaluuksia ennemminkin, mutta nyt kun tämä iso ja hedelmällinen evankeliointi -työ on mahdollista ja ovet ovat auki, niin me haluamme yrittää isoa hengellistä läpimurtoa ja rakentaa kaikkein isointa missio, jota olemme koskaan järjestäneet. Nyt on Pakistanin aika! Auta meitä viemään evankeliumia Pakistaniin.

www.g1international.fi

Tue: GOSPEL FIRST RY:n

Työtä :

Suurin tarve:

TILISIIRTO

tilille: FI23 5542 2320 4252 00

saaja: Gospel First ry

Suurin tarve viite : 1300

Suurin tarve:

MobilePay 61466

Rahankeräyslupa:

RA/2021/151

Poliisihallitus Arpajaishallinto

Kirjoittaja:
Julkaisu: 2024-02-09
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita