Pakistanissa on Herätystä

 

Teimme maaliskuussa kymmenen päivän matkan Pakistaniin. Tällä kertaa meitä oli Suomesta kolmen hengen tiimi. Pidimme tilaisuuksia G****** ympärillä olevissa kylissä. Minna saarnasi yhdeksänä päivänä eri paikoissa. Rohkaisimme Monaa ja Gideonia heidän evankelistan työssään ja saimme nähdä heidän työnsä hedelmiä.

Matkamme aikana rukoilimme paljon ihmisten puolesta sekä kokouksissa että kodeissa. Monet kylissä asuvat valittivat yöllisistä pelkotiloista ja painajaisista. Saimme rukoilla monien lasten ja aikuisten puolesta, että Jumala täyttäisi heidät hänen rauhallaan ja läsnäolollaan. Muistakaa rukouksin näitä kyläläisiä.  

Kuulimme myös joistakin rukousvastauksista, joita edellisillä reissuilla olimme rukoilleet.

Lapset saavat kuulla evankeliumin

Saimme pitää lasten kokouksen yli 100 lapselle. Lapset kokoontuivat kokoukseen muutamalta kylältä. Mona kertoi, että lasten määrä syrjäkylillä pidettävissä pyhäkouluissa on kasvanut niin, että pyhäkoulujen määrä on tuplaantunut kahdesta neljään ja se näkyi tuossa lasten kokouksessa. Evankelistoilla on myös kaksi nuorten tyttöjen ryhmää ja naisten ryhmiä, joista yhdessä oli alkuun neljä naista, mutta määrä nousi pian yli kymmeneen. 

Lapsista ja nuorista on nyös kasvanut avustajia ryhmiin. Yksi 16v poika oli tullut kylällä evankelistojen luo ja kertonut olleensa huolissaan hengellisestä elämästään. He rukoilivat hänen puolestaan ja nyt poika rukoilee uusilla kielillä Jumalaa. Pojasta tuli työntekijä evankelistojen teamiin.

Yhdellä uudella alueella saimme osallistua myös kokoukseen, johon kerääntyi yli 500 ihmistä. Kauempana asuville oli tarjottu kyytejä kokouspaikalle. Jano totuuden löytämiseen ja Jumalan sanan puoleen on Pakistanissa kova.

Jukka ja Minna Karhunen, Tornion helluntaiseurakunta

Kirjoittaja:
Julkaisu: 2023-04-07
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita