Vierailumme viikko sitten alueilla jossa hän toimii. Hän esimerkiksi vetää uutta seurakunta istutusta mus-limi alueella, jossa sain vierailla. Hän vetää nuorten työtä useassa seurakunnassa ja järjestää outreach -tilaisuuksia, joissa tavoitetaan uskosta osattomia.

 

Nyt olemme uskossa halunneet ottaa lisävastuuta Pakistanin tilanteesta. Selvitimme naisten parissa tehtävää työtä ja siunasimme toisen Gospel First -evankelistan Pakistaniin. Tämä nuori nainen nimeltään ”Mona” on alle 25v ja juuri valmistunut yliopistosta. Hän alkaa koordinoimaan naisten parissa tehtävää julistus -työtä. Pakistanin seurakunnissa on huomattavasti enemmän naisia, kuin miehiä ja iloitsemme, että nyt me voimme tavoittaa molempia! Kiitos Herralle!

 

”Tervehdys Jeesuksen Kristuksen nimessä, Ylistys Herralle, tässä kuussa monet ihmiset antoivat elämänsä Jeesukselle Kristukselle, 26 kastettiin. Paljon paranemisia tapahtui. Lastentapahtumassa näytimme heille Jeesus -elokuvan, he ovat kasvaneet Kristuksessa päivä päivältä, lapsia oli 35.”

Evankelista Gideon

 

Viime matkan aikana eräs seurakunnan paikallinen tukija antoi meille myös pienen tilan käyttöön liikehuoneistostansa, Gospel First -missio keskusta varten. Tämä on todella upea juttu, että voimme näin yhdessä paikallisten kanssa paremmin koordinoida evankeliointi -työtämme toimitilojen kautta.

 

Tarvitsemme apuasi, jotta voimme tehdä voimallista evankeliointi työtä Pakistanissa. Lähde kannattamaan työtämme. Kaikki toiminta tapahtuu ensi käden yhteyden kautta. Tunnemme toimistolle kaikki ja opetamme heitä viikottain ja raportoimme työstä viikottain.

 

Maaperä on todella kova ja evankelistamme toimii jatkuvan paineen alaisuudessa. Iloitaan useista kymmenistä ihmisistä, jotka ovat pelastuneet islamilaisilla alueilla. Kiitos jokaiselle, joka on auttanut työtä käyntiin kanssamme.

Kirjoittaja: Minna Karhunen
Julkaisu: 2021-10-01
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita
lähetyskohde

Pakistan

Gospel First tekee työtä ahkerasti Afrikassa ja Aasiassa, erityisesti Ugandassa, Tansaniassa ja Pakistanissa.
Tutustu