Uganda Missio 2024

Suunnittelemme missiota Ugandaan heinäkuuksi 2024 (5-15.7.2024). Mission rakenne tulee tavoittamaan kymmeniä tuhansia ihmisiä. Lähdemme tiimin kanssa Suomesta ja teemme yhteistyötä Gospel First Ugandan evankelistojemme kanssa. Olemme järjestäneet useita missiota Ugandaan ja tavoittaneet kymmeniä tuhansia Ugandalaisia evankeliumilla. Tulevassa missiossa toimimme yhteistyössä kymmenien seurakuntien kanssa. Olemme tehneet lähetysmatkoja vankiloihin, pakolaisleireille ja etsimme myös tulevaan kesän missioon tällaisia strategisia kohteita. Olemme järjestäneet slummeihin tapahtumia joka mission aikana. Meillä on slummi -elokuvateatteri toiminta, joka on tavoittanut hyvin slummien nuorisoa. Tulevalla matkalla haluamme myös järjestää tällaisen tapahtuman pääkaupungissa, Kampalassa.

Odotamme evankeliumin läpimurtoa

Päätapahtuma tulee olemaan strategisella alueella Ugandassa. Ugandan väestörakenne on nuori, noin 80% väestöstä on alle 30 vuotiaita. Näitä nuoria tavoittelemme erityisesti ja rakennamme missiomme niin, että voisimme tavoittaa heitä. Tulemme vuokraamaan radio-asemilta lähetysaikaa, TV ja eri media -kanavat tulevat olemaan osa missiota, evankeliumin julistusvälineinä. Kampanjamme esityötä tehdään noin puolivuotta ennen tapahtumaa ja Gospel-rekkojen avulla sanomaa viedään myös eri yhteisöihin mission aikana. Gospel First -keskuksen evankelistat osallistuvat missioomme ja tulevat jalkautumaan ympäri missio aluetta. Heillä on kahdet akkukäyttöiset äänentoisto laitteet ja he tavoittavat ihmisiä niiden avulla. Haluamme järjestää naisille, nuorille, evankelistoille, pastoreille ja eri yhteisön ihmisille räätälöityjä julistustapahtumia Suomesta lähtevän tiimin kanssa.

Ugandan aika on nyt!

Uganda on hyvin strateginen Itä-Afrikan maa, jossa on menossa iso hengellinen herääminen. Ugandassa on yli 45 miljoonaa asukasta. Nyt on juuri oikea aika tehdä työtä Ugandassa ja julistaa evankeliumia tälle isolle, nuorelle sukupolvelle.

 

www.g1international.fi

 

Tue: GOSPEL FIRST RY:n

Työtä :

 

Suurin tarve:

TILISIIRTO

tilille: FI23 5542 2320 4252 00

saaja: Gospel First ry

 

Suurin tarve viite : 1300

 

Suurin tarve:

MobilePay 61466

 

Rahankeräyslupa:

RA/2021/151

Poliisihallitus Arpajaishallinto

Kirjoittaja:
Julkaisu: 2024-02-12
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita