Nuoret evankelistat ovat tehneet ahkerasti katutyötä, sekä he järjestävät tiimiä vankila -työhön ja kohta on mahdollista mennä vankiloihin julistamaan evankeliumia. Työssä nuoria on innostanut Eric Testimony -niminen nuori evankelista.

Kiitos Jumalalle 11 ihmistä on tullut uskoon tämän katutyön kautta! Uskomatonta! Ja heitä ohjataan hyviin seurakuntiin Kampalassa, jotta he voisivat kulkea hyvissä askelissa opetuslapseus -prosessissa. Emme tee käännynnäisiä vaan opetuslapsia.

“Tänään julistimme evankeliumia slummissa Kawempessa, Kimwanyi-alueella, jota islam hallitsee suurimmaksi osaksi. Tapasimme useita Covid-pandemiasta kärsineitä kristittyjä, jotka taas tunnustivat Jeesuksen Krsituksen pelastajakseen. Rohkaisimme heitä ja olemme yhteydessä heihin tulevaisuudessa.”

Eric Testimony

Gospel First toimintakeskuksessa (eli vanhahko talo vilkkaan katujen risteyksessä) on pidetty lokakuussa monia kokouksia ja rukoiltu, kaduilta on kutsuttu ihmisiä tutustumaan hengellisiin asioihin lisää ja moni on tullut uskoon!

Kirjoittaja: Arto Boa
Julkaisu: 2021-10-03
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita
lähetyskohde

Uganda

Gospel First tekee työtä ahkerasti Afrikassa ja Aasiassa, erityisesti Ugandassa, Tansaniassa ja Pakistanissa.
Tutustu