He tekevät viikoittain katuevankeliointi työtä. Olemme ostaneet heille 2 akkukäyttöistä äänentoisto -laitetta katuevankeliointia varten. Kampala, Ugandan pääkaupunki on nopeasti kasvava alue. Kampalan metropolialueella asuu noin 7 miljoonaa ihmistä, eli työtä on valtavan paljon ja ihmisiä muuttaa koko ajan muualta Ugandasta juuri Kampalan metropoli alueelle.

Nuoret julistavat evankeliumia kaduilla, sairaaloissa, vankiloissa ja koulujen kampus alueilla.

Ugandan työn kautta tulee uskoon monia ihmisiä joka viikko. Yritämme tukea nuoria ja koordinoida tätä työtä niin, että mahdollisimman moni pelastuisi.

Huhtikuussa järjestämme Mission Kamwenjen alueelle, jossa tavoitteenamme on tavoittaa tuhansia Kongolaisia -pakolaisia. Haluaisimme myös nuoret evankelistat mukaan tähän missioon ja tarvitsemme apua heidän kyydityksien järjestämiseen.

Heinäkuussa järjestämme isoa missiota Burundiin ja haluaisimme saada nuoret mukaan tähän missioon. Nuoret itse säästävät bussi rahoja, jotta he voisivat tulla mukaan katuevankelioimaan ja organisoimaan tätä tapahtumaa. Mutta kun kyse on isoista logistisista järjestelyistä, toivoisimme ja rukoilemme apua siihen, että voisimme auttaa evankelistoja liikkumaan.

Työtä on paljon ja työntekijöitä vähän, me haluamme panostaa lähetyskäskyn toteuttamiseen ja kaikessa työssämme keihään kärkenä on julistus lähetystyö. Jeesus sanoi, menkää ja julistakaa evankeliumia kaikille! Ei 50% maailman ihmisistä, vaan kaikille luoduille. Me menemme ja julistamme. Julistus on ilmaista, mutta meneminen aina aiheuttaa kuluja. Auta meitä julistamaan evankeliumia Ugandassa:

Kirjoittaja: Arto Boa
Julkaisu: 2022-03-16
osallistu

Lahjoita Gospel First-työhön

Lahjoittamalla voit osallistua Gospel First-lähetysjärjestön tekemään lähetystyöhön Afrikassa ja Aasiassa.
Lahjoita
lähetyskohde

Uganda

Gospel First tekee työtä ahkerasti Afrikassa ja Aasiassa, erityisesti Ugandassa, Tansaniassa ja Pakistanissa.
Tutustu