lähetyskohde

Pakistan

Olemme aloittaneet Gospel First ry:n kautta evankeliumin julistus työtä Pakistanissa palkkaamalla “Gideonin” (nimi muutettu) koko aikaiseksi evankelistaksi Pakistaniin. Olemme aloittaneet tämän ohjelman Huhtikuussa 2021 ja koulutamme evankelistoja Pakistanissa tulevaisuutta silmällä pitäen.
Väkiluku
227 miljoonaa
Suurin kaupunki ja sen väkiluku
Karachi (väkiluku: 16,4 miljoonaa)
Kristittyjen osuus väestöstä
1,9 %

Lisätietoa

Työtä koordinoidaan Suomesta

Jukka ja Minna ovat opettaneet evankelista ”Gideonia”. Hän on nuori alle 30v. Innokas evankelista ja on hyvä että hän saa teologista opetusta ja vahvistusta. Joka keskiviikko hän opiskelee Raamattua etäyhteydet kautta Suomesta käsin. Olemme myös ohjanneet häntä opiskelemaan englantia ja hän on aloittanut englannin -kielen opiskelun. Haluamme kehittää tätä työtä. Pakistanissa on yli 90% mus-limeja ja heidät tulee saavuttaa, tämä on yksi keino siihen.

 

Paikalliselle kielelle käännetty kirja tarjoaa avaimia

Myös Arto Boan Avaimet -kirja on käännetty Urdun kielelle. Tämä tapahtui paikallisten toimesta Pakistanissa. He tarvitsisivat kirjan, jonka voisi antaa uskoon tulleille. Avaimet -kirja on kirjoitettu 52 eri aiheesta. Kirja on kirjoitettu, niin että se olisi yksinkertainen systemaattisen teologian työväline. Tärkeimmät oppi -teemat on käsitelty tässä kirjassa esimerkkien kautta, sekä yhdistäen eri raamatunkohdat, jotka kertovat kyseisestä aiheesta. Terveen Jumala -kuvan muodostuminen vasta uskoontulleille on erittäin tärkeä. Terve oppi on erittäin tärkeä tänäpäivänä ja tämän kirjan kautta voimme varmistua siitä perustuksesta.

 

Kristityillä haastava asema Pakistanissa

Pakistanin hallitus rajoittaa uutisia Pakistanin kristittyjen vainosta, mutta Ikävä totuus Pakistanista on, että Pakistan on sijalla 5 maailman kaikista maista, joissa kristittyjä vainotaan eniten (World Watch list 2021). Tämä maa tarvitsee evankeliumin muuttavaa voimaa.

 

96-98% Pakistanin väestöstä on mus-limeja. He eivät ole kuulleet rakastavasta Jumalasta. Tämä maa on numero 5 äärimmäisesti vainottujen kristittyjen listalla ja is-lamista pois kääntyneiden kohdalla. Jeesus antoi meille lähetyskäskyn, viedä evankeliumi hengellisesti köyhille ja tämä on sitä mitä me suunnittelemme tekevämme Pakistanissa maaliskuussa 2021.

Pakistan

Tutustu missioihin.