missio

Mega Crusade-tapahtuma Mlowo-kaupungissa

Kesällä 2021 järjestimme Mega Crusade-tapahtuman Tansanian Mbeya-kaupungissa, jonka yhteydessä opetimme pastoreiden konferenssissa sekä naisten konferenssissa.
esittely lähetyskohteesta

Tansania

Väkiluku
59 miljoonaa
Suurin kaupunki ja väkiluku
Dar Es Salaam (väkiluku: 4,3 miljoonaa)
Kristittyjen osuus väestöstä
84%
kuvia missiosta

Galleria

Avaa/sulje galleria

Mitä missiossa tapahtui?

Haasteiden kautta

Missiomatkan varrella oli monta haastetta, mutta kymmeniä tuhansia ihmisiä saavuttaneet Mega Crusade-tapahtumat onnistuivat erinomaisesti. Jumala toimi voimallisesti missio-tapahtumissa, joista esimerkkinä sokea nainen, joka sai näön ja tämän jälkeen toisti useaan kertaan: “Acante Yesu! Acante Yesu!”, joka on swahilin kieltä ja tarkoittaa “Kiitos Jeesus, Kiitos Jeesus!” 

 

Acante Yesu! Acante Yesu!

Näön Mega Crusade-tapahtumassa saanut nainen

 

Jumala toimi väkevästi Mega Crusade-tapahtumissa 

Mega Crusade-tapahtuman ensimmäisenä päivänä virran antava generaattori meni pois päältä ja jouduimme odottamaan lähes tunnin ilman sähköä. Tästä huolimatta päivä oli lopulta erittäin onnistunut ja useat antoivat elämänsä Jeesukselle. Myös toisena päivänä Jumalan voima oli vahvasti läsnä ja useat täyttyivät Pyhällä Hengellä. Tapahtuma huipentui kolmantena päivänä, kun kenttä täyttyi ääriään myöten kuulijoista. Tansanian johtavat gospel-artistit sekä armeijan kuoro esiintyivät tilaisuuksissa. 

Lahjoita
missiot

Tutustu missioihin.

Missiotapahtuma maailman köyhimpiin maihin lukeutuvassa Burundissa

Missiotapahtuma Kampalan alueella